На Закарпаття повернулись близько 250 бійців Корпусу резерву

30.09.2017 12:26 ПОДІЇ

 

Більше 250 військовозобов’язаних та резервістів із Закарпаття повернулись додому після участі у позапланових навчальних зборах Корпусу резерву. Бійців урочисто зустріли у своїх районах, кращих із них нагородили відзнаками Командувача військ оперативного командування «Захід».


Протягом тридцяти днів резервісти та військовозобов`язані, у тому числі і закарпатці, відпрацьовували навички, необхідні для оборони краю у разі потенційної небезпеки, здобували нові військові спеціальності та вдосконалювали військову майстерність.

Всі призвані на навчальні збори військовозобов’язані та резервісти протягом двох тижнів проходили теоретичну та практичну підготовку в навчальних центрах по військово-обліковим спеціальностям. Завершилось навчання бойовим злагодженням підрозділів на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Бригаду із резервістів другої черги вперше за роки незалежності сформували в українському війську – до складу нового підрозділу увійшли як колишні військові, які служили в лавах Збройних сил десятки років тому, так і військовозобов’язані територіального резерву.

Ці навчальні збори проводились у період з 29 серпня по 27 вересня 2017 року в розрізі військових навчань «Непохитна стійкість 2017». Рішення   про їх проведення прийняли з метою адекватного реагування на проведення у вересні 2017 року стратегічного навчання збройних сил Російської Федерації «Захід-2017» поблизу кордонів України.

Нагадаємо, масштабні навчання резервістів територіального резерву розпочнуться на території Ужгородського району розпочнуться вже у жовтня. Всіх бажаючих запрошують приєднатись до підрозділу тероборони та пройти вишкіл військової майстерності.

Група по роботі з особовим складом
та громадськістю Закарпатського ОВК

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат