Москаль сьогодні перевіряв будівництво дороги та роботу асфальтового заводу

Прес-служба ОДА 29.09.2017 16:41 ПОДІЇ

Губернатор області Геннадій Москаль проінспектував ремонт траси «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я» і оглянув на Воловеччині новий асфальтний завод.

Геннадій Москаль оглянув новий асфальтний завод, побудований турецькою автодорожньою компанією ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» біля Волівця. Компанія виграла тендер на капітальний ремонт траси державного значення «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я».

– Це повністю новий, сучасний асфальтний завод, випущений цього року в Італії, – зазначає Г.Москаль. – Його відкриття заплановане на наступний тиждень, але ремонт дороги вже почався. Зараз дорожники ставлять «гравійну подушку», на яку згодом суцільним шаром вкладатимуть асфальт. До речі, востаннє дорогу «Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я» капітально ремонтували в 1974 році, при тому, що вона збігається з одним із найбільших туристичних маршрутів на Закарпатті, який веде від траси «Київ – Чоп» до Синевирського озера, Колочави з її музеями, а також численних лижних підйомників на Міжгірщині та Воловеччині. Роботи фінансуються за рахунок «дорожнього експерименту» (надходження від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових показників).

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Ініціював зміни в у відповідний законопроект Геннадій Москаль. Із нардепів від Закарпаття «за» проголосували всі крім трьох братів Балог.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат