Губернатор Закарпаття відзначив ужгородську вчительку «Золотим ведмедиком»

Прос-служба ОДА 28.09.2017 18:50 ПОДІЇ

 

18 освітян отримали педагогічну премію імені А. Волошина
Сьогодні, 28 вересня,   в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти.  


Представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів з усієї області з професійним святом привітав керівник краю Геннадій Москаль. Він також вручив педагогам премії та відзнаки.

Вчителька з Ужгорода – Вікторія Биркович, яка увійшла у п’ятірку кращих педагогів України за результатом національного конкурсу Global Teacher Prize Ukraine, отримала від Геннадія Москаля найвищу відзнаку Закарпатської облдержадміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» (у народі – «Золотий ведмедик»). Також 18 освітянам, запропонованих педагогічними колективами у районах та містах області, керівник краю вручив педагогічну премію імені Августина Волошина, яка становить 5 тисяч гривень.

Крім того, директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Тетяна Палько отримала нагрудний знак «Василь Сухомлинський» від Міністерства освіти.

Прос-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат