Бескидський тунель відкриють вже навесні (Відео)

admin 24.09.2017 21:57 ПОДІЇ

Як відомо, спорудження двоколійного Бескидського тунелю в Карпатах заплановано закінчити до кінця 2017 року


Це   – великий інфраструктурний проект, спрямований на посилення прямого залізничного сполучення між Україною та Європою. Активне будівництво тунелю ведеться з листопада 2013 року. Завершити весь комплекс робіт планується в четвертому кварталі 2017 року. Ввести в експлуатацію тунель мають у другому кварталі 2018 року».

Після завершення будівництва пропускна здатність тунелю збільшиться більше, ніж вдвічі (з 47 до 100 пар поїздів на добу), повідомляє сайт міністерства інфраструктури. У продовження розширення сполучення з Європою, міністерство вважає за необхідне призначення нових залізничних маршрутів до країн Європи: Польщі, Словаччини, Угорщини, Німеччини, Румунії.
Нагадаємо, Бескидський тунель – це залізничний тунель, довжиною 1764,5 метрів. Його розпочали прокладати у листопаді 2013 року. Тунель обладнують сучасними приладами робочого та аварійного освітлення, вентиляції, відеонагляду, засобами сигналізації та зв’язку, пожежної безпеки, системою антикорозійного захисту, контрольними датчиками визначення рівня шкідливих газів, а також постійного моніторингу внутрішнього стану тунелю.

zaknews.in.ua та інші

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат