Тячівська ОТГ стала першою громадою в Україні, яка буде видавати паспорти для виїзду за кордон в ЦНА

11.09.2017 16:41 ПОДІЇ

ЦНАП в Тячеві розпочав роботу в тестовому режимі та готується запропонувати мешканцям громади актуальні та якісні адмінпослуги



ЦНАП в Тячеві розпочав роботу в тестовому режимі та готується запропонувати мешканцям громади   актуальні та якісні адмінпослуги. Крім найвитребуваніших послуг для жителів ОТГ, в Центрі буде працювати послуга для видачі біометричних паспортів громадян України та паспортів для виїзду за кордон. Устаткування вже встановлене в ЦНАП і варто відзначити, що Тячівська ОТГ стала першою громадою в Україні, де воно запрацює.

Допомогу в ремонті, обладнанні приміщення та встановленні паспортного обладнання громаді надала Програма U-LEAD Компонент 2, початкова фаза. Крім того, в рамках Програми, працівники центру пройшли спеціалізовані тренінги та підвищення кваліфікації. Кошти, отримані від адмінпослуг, будуть зараховані до бюджету місцевої ОТГ.

Офіційне відкриття ЦНАП відбудеться 23 вересня.

Нагадаємо, що протягом 2017 року, в рамках пілотної фази програми U-LEAD Компонент 2, будуть відкриті 26 ЦНАП, серед яких і Тячівський центр надання адміністративних послуг.

Найкращі практики створення та покращення якості надання адміністративних послуг в ОТГ, які зараз напрацьовуються та впроваджуються в 26 пілотних громадах, учасниках початкової фази, будуть застосовані до всіх ЦНАП, що відкриються чи покращать роботу в рамках програми U-LEAD Компонент 2. Це не менше 400 Центрів до кінця 2020 року.


За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Олени Молодцової, комунікаційної експертки проекту U-LEAD ЦНАП: +38 063 184 53 26, olena.molodtsova@sklinternational.se

Марина Говорухіна
спеціаліст з комунікацій
Програми U-LEAD Компонент 2
www.tsnap.ulead.org.ua
www.facebook.com/ULEAD24

ТЕГИ : ЦНАП

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат