Ужгородський міськрайонний суд очолить Тамаз Деметрадзе?

admin 13.06.2017 21:18 ПОДІЇ

13 червня 2017-го року, на засіданні Вищої ради правосуддя відбувся розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів, серед яких й суддя Ужгородського міськрайонного суду

13 червня 2017-го року, на засіданні Вищої ради правосуддя відбувся розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів, серед яких й суддя Ужгородського міськрайонного суду – Тамаз Ревазович Деметрадзе, повідомляє ug.zk.court.gov.ua.    

Деметрадзе Тамаз Ревазович, 1975 року народження, уродженець Виноградівського району Закарпатської області.

Вищу юридичну освіту отримав у 1999-му році, закінчивши Львівський державний університет ім. Івана Франка за спеціальністю правознавство.

Указом Президента України від 22.06.2009 призначений на посаду судді Тячівського районного суду Закарпатської області, згодом, у вересні 2010-го року його   переведено на посаду судді до Ужгорода в межах п’ятирічного строку.



З 24 березня 2011 року по 16 квітня 2014 року був зарахований у штат Ужгородського міськрайонного суду на посаду заступника голови суду.

Строк його повноважень закінчився 22 червня 2014-го року.  

І хоча, в силу законодавчих моментів, впродовж трьох років повноваження щодо відправлення правосуддя Тамаз Деметрадзе не здійснює, натомість - неодноразово підвищує професійну підготовку та кваліфікацію за різними напрямками у галузі права, входить до складу української делегації з розробки навчального посібника для суддів й прокурорів в питаннях рівного доступу жінок до правосуддя, є викладачем Національної школи суддів України та суддею-спікером Ужгородського міськрайонного суду.  

Вищою радою правосуддя не встановлено підстав для обґрунтованого сумніву щодо невідповідності кандидата критеріям доброчесності, дотримання професійної етики або інших обставин, які можуть негативно вплинути на суспільну довіру до судової влади.

«Пропоную ухвалити рішення щодо внесення Президенту України подання щодо призначення Деметрадзе Тамаза Ревазовича на посаду судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області» - заявив доповідач, член Вищої ради правосуддя при розгляді питання щодо призначення суддів. Відбулося голосування – одноголосне «ТАК».

http://uzhgorod.in/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат