Закарпаття поринуло у Середньовіччя: яскраві моменти видовищного свята

admin 28.05.2017 21:57 ПОДІЇ

 

Сьогодні, 27 травня, у с. Чинадієво на Закарпатті розпочався фестиваль середньовічної культури "Срібний татош". У замку Сент-Міклош зібралися сотні туристів та учасників свята.


"З кожним роком масштаби фестивалю зростають. Цього року нам вдалося зібрати широкий діапазон учасників - це і лицарі, і музиканти, і танцюристи, і актори з різних куточків України та з-за кордону. Свято проходить одразу у декількох локаціях - лицарський турнір, літературна частина, змагання зі стрільби з луку, а цього року ми запровадили й новинки: гастрономію - у вигляді точки середньовічного харчування таверна "Ситий татош" та дитячий майданчик "Срібний татошик", який викликав ажіотаж серед маленьких відвідувачів фестивалю. Програма надзвичайно насичена окрім змагань у замку проходитимуть літературний конкурс, лекторій, нічне дійство, екскурсії замком, а також вперше - лицарські бої на конях", - розповів Закарпатському кореспонденту співорганізатор фестивалю Юрій Славік.

Свято продовжиться й завтра, 28 травня, тож усіх бажаючих долучитися до унікального дійства чекають у с. Чинадієво на Мукачівщині.

http://zak-kor.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат