Словаки і турки розповідали в Ужгороді, як літати по всьому світу з сусіднього аеропорту

05.05.2017 16:21 ПОДІЇ

Уже зранку головний менеджер найближчого від Ужгорода міжнародного аеропорту словацького міста Кошице Юрай Тот разом із представниками найкращої європейської авіакомпанії Turkish Airlines провели воркшоп для представників туристичних агентств Ужгорода.


Віднедавна літаки Turkish Airlines літають із сусіднього Кошице до Стамбула, а вже звідти можна дістатися будь-якої країни світу. Turkish Airlines має програму лояльності для туристичних агентств і запрошує закарпатців скористатися можливостями дешевих і якісних польотів.

Літаки з Кошице до Стамбула літають чотири рази на тиждень у зручний час.

Згодом головний менеджер аеропорту Кошице Юрай Тот уже давав прес-конференцію для журналістів і презентував два нові маршрути, які будуть здійснюватися лоу-кост компанією WIZZ-Air з Кошице уже в червні — до столиці Ізраїлю Тель-Авіва та німецького Кельна. Уже зараз можна придбати квитки на ці рейси і коштують вони до Кельна — від 20 євро, а до Тель-Авіва — від 35 євро.

Окрім того, Юрай Тот нагадав, що з аеропорту Кошице літають літаки п’яти авіакомпаній і днями значне розширення рейсів очікується від польського авіаперевізника — компанії LOT. Ця компанія буде здійснювати аж 9 рейсів щотижня, і до звичних 6-ти рейсів будуть додані три вечірні рейси, які дуже добре підходять для того, щоб за короткий час дістатися з Кошице до Чикаго та Нью-Йорка. Всього з пересадкою у Варшаві переліт займе лише 11 годин.

На прес-конференції був присутній і голова словацької організації ФЕМАН, радник мера Кошице з міжнародної співпраці Едуард Бураш. Саме він є організатором Днів України в Кошице. Едуард Бураш підбив деякі підсумки Днів України і оголосив вражаючі цифри. Всього на цих Днях брали участь понад 1500 гостей з України. Це були спортсмени, творчі колективи, бізнесмени, представники туристичних компаній.

Було підписано ряд важливих угод про співпрацю між містами, укладено ділові угоди, проведено спортивні змагання. Окрім того, зі слів Бураша, на гастрономічній презентації було зварено 100 літрів борщу та стільки ж голубців.

Едуард Бураш повідомив, що радий партнерству з аеропортом Кошице, який допомагає у організації Днів України і сподівається на подальшу співпрацю. Власне, після закриття в Ужгороді аеропорту багато закарпатців, у тому числі деколи і голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, користуються рейсом Кошице—Київ, який діє вже три роки і обслуговується авіакомпанією Чеські авіалінії. Саме завдяки цьому рейсу на Дні України в Кошице прилетіло чимало українських підприємців та чиновників.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат