Економічний факультет УжНУ пропонує якісну освіту випускникам шкіл та коледжів

admin 05.05.2017 15:19 ПОДІЇ

Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас на навчання. Якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту, приєднуйтесь до лав студентів економічного факультету ДВНЗ «УжНУ».

Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас на навчання. Якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту, приєднуйтесь до лав студентів економічного факультету ДВНЗ «УжНУ».
На факультеті здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за чотирма спеціальностями.
Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» пропонує навчання за спеціалізаціями «Фінанси і кредит» і «Митна справа та оціночна діяльність». Спеціальність дає змогу опанувати знання у сферах державних і муніципальних фінансів, податкової системи; банківської і страхової справи; фінансів підприємств та фінансового менеджменту; бюджетної системи та бюджетного менеджменту; митної справи та управління зовнішньоекономічною діяльністю; міжнародних фінансів; оцінки вартості бізнесу та майна; інвестиційної діяльності та проектного фінансування. Спеціаліст за фахом «Фінанси, банківська справа та страхування» готовий до професійної роботи у фінансових органах державного та регіонального рівнів, банках, страхових компаніях, податкових та митних органах, експертних і консалтингових агентствах та компаніях, економічних та фінансових відділах підприємств і організацій усіх форм власності.
У межах спеціальності «Облік і оподаткування» здійснюється підготовка за спеціалізацією «Облік, аудит і оподаткування».   Майбутні фахівці з обліку і оподаткування мають можливість отримати ґрунтовні знання у сферах фінансового, податкового, бюджетного та управлінського обліку; аудиту, фінансового аналізу та прогнозування; ревізії та контролю фінансово-економічної діяльності установ; інформаційних систем і технологій в обліку. Отримані знання за спеціальністю «Облік і оподаткування» дають широкі перспективи та можливості роботи на підприємствах та в установах різних форм власності у якості бухгалтера, економіста, аудитора, аналітика; в контролюючих і фіскальних органах; органах статистики; в аудиторських фірмах.
За спеціальністю «Економіка» абітурієнти запрошуються до вступу за спеціалізаціями «Економіка підприємства» та «Логістика». Спеціальність надає можливість здобути теоретичні знання та оволодіти прийомами і методами ефективного ведення бізнесу. Предметом діяльності фахівців спеціальності «Економіка» є організація ефективної господарської діяльності підприємства, прогнозування його фінансово-економічних результатів; аналіз виробничо-господарської діяльності підприємств та організацій у виробничій та комерційній сферах; визначення економічної політики підприємства, планування його роботи; у сфері логістики й управління ланцюгами постачання; виконання організаційних та контрольних функції щодо ефективного використання матеріальних, трудових, фінансових ресурсів підприємства, шляхів і методів досягнення підприємством найкращих результатів за найменших витрат.
Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» пропонує підготовку фахівців за спеціалізацією «Управління персоналом та економіка праці». Студенти мають можливість оволодіти технологіями і засобами вирішення проблем в області управління персоналом, у сфері організації економічного та неекономічного стимулювання; при виконанні господарсько-управлінських функцій, формуванні внутрішнього кадрового забезпечення підприємства, розвитку управління персоналом та його ефективного функціонування. Фахівці   спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають широкі можливості працевлаштування   у центрах зайнятості та кадрових агентствах; у сфері управління персоналом промислових та кредитно-фінансових установ; у економічних відділах підприємств та організацій усіх форм.
Вступ на ОКР «Бакалавр» за спеціальностями економічного факультету ДВНЗ «УжНУ» за денною (термін навчання — 4 роки) та заочною (термін навчання — 5 років) формами навчання вимагає наявність сертифікатів ЗНО з таких дисциплін:
1. Українська мова та література.
2. Математика.
3. Історія України / Іноземна мова (за вибором).
Із детальною інформацією щодо правил прийому та особливостей вступної кампанії – 2017 Ви можете ознайомитися за посиланням: http://www.uzhnu.edu.ua/uk/cat/abiturient.









admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат