Як з допомогою платіжних терміналів збільшити прибуток — радить закарпатським підприємцям ПриватБанк

admin 19.04.2017 15:45 ПОДІЇ

Безготівкові розрахунки давно стали звичною частиною нашого життя. Розраховуватися платіжними картками в торговій мережі зручніше, безпечніше і більш вигідно для власного гаманця.

Зараз у світі існує понад ніж 18 мільйонів підприємств торгівлі та сервісу, де є можливість оплатити покупки з допомогою платіжних карток. Сьогодні еквайринг вже не данина моді, а потреба сучасного світу.

Коли в людини є свій бізнес, головною її метою є як залучення більшої кількості клієнтів, так і отримання плати за надані послуги чи проданий товар.

Але не завжди в покупців є гроші з собою, тому більшість розраховуються з допомогою банківських карт. Щоб була можливість розплачуватися картами, продавець повинен встановити термінал для сплати — POS-термінал.

Еквайринг вигідний не тільки для покупця, для продавця теж є безліч переваг.

По-перше, завдяки оплаті карткою цей процес проходить набагато швидше і легше, так як не потрібно витрачати час на підрахунок готівки і пошук здачі. А швидкість і простота в розрахунках приваблюють покупців.
По-друге, розрахунок з допомогою карти дозволяє зробити все максимально точно, без помилок. У такому разі можна уникнути недостачі чи надлишку грошей у касі.   А також дуже важливо, що при безготівковому розрахунку, стає неможливим отримання фальшивих грошей.

«У Закарпатській області безготівкові розрахунки стають популярніші за готівкові, — розповідає керівник напрямку «Еквайринг» Західного головного регіонального управління ПриватБанку Олег Таптунов. — Ця тенденція спостерігається не тільки серед іноземних туристів (адже за кордоном готівкою вже користуються вкрай рідко), а й серед місцевого населення. Більшість клієнтів ПриватБанку вже оцінили переваги користування POS-терміналами — це і скорочення витрат на інкасацію або здавання виручки, і підвищення якості обслуговування своїх клієнтів”.

У свою чергу ПриватБанк надає додаткові бонуси та можливості для своїх клієнтів. Встановивши POS-термінал у торговій точці, ПриватБанк безкоштовно надає підприємцям виписки в електронному вигляді, послугу поповнення мобільних телефонів для клієнтів та навчання персоналу роботі з обладнанням.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011.

admin

ТЕГИ : банк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат