Нині суд вчергове розглядає справу судді-неадеквата Ротмістренка  

admin 12.04.2017 12:23 ПОДІЇ

Сьогодні, 12 квітня о 15:30 в Апеляційному суді Закарпатської області відбудеться суд щодо скандального Ротмістренка.

Іван Феєр розгляне клопотання про відвід Наталії Мишинчук, заявлений їй захисником судді-порушника Михайла Ротмістренка в справі про перегляд рішення щодо позбавлення його водійських прав на півроку за порушення Правил дорожнього руху України.Мотиви зазначеного відводу:   М.Ротмістренко до 2009 року працював помічником суддів кримінальної палати даного апеляційного суду. Про це пише активіст Віталій Грегор.

Слід зазначати, що ці підстави для відводу, були визнані судею М.Крегул неповажними в попередній раз, коли Н.Мишинчук заявляла собі самовідвід та доручив їй продовжити розгляд справи по суті, який відтягується вже понад 2 місяці. Згодом же, з надуманих і необгрунтованих підстав було заявлено відвід М.Крегулу, який задовільнив 6 квітня знову ж таки   І.Феєр.

Скоріш за все, з метою затягування справи новопризначеному судді з надуманих підстав цьому судді буде заявлено відвід, 4-й за рахунком, і, відповідно, знову буде визначений новий суддя, і новий відвід, і так по колу... Або ж призначений новий суддя, більш "лояльний" до колеги-порушника.

Відтак, виправити це замкнуте коло, яке дає змогу зацікавленим особам уникнути відповідальності, може лише скасування п.4.2 Засад використання АСДС Апеляційного суду Закарпатської області, який в порушення закону регулює порядок розгляду відводу. Розгляд зазначеного питання відбудеться повторно з ініціативи в.о. голови суду Георгія Гошовського на наступних зборах суддів апеляційного суду 21 квітня, на яких також планується чергова спроба обрати голову суду.

Чи скасують судді незаконні норми та почнеться, нарешті, розгляд справи по колезі-неадеквату із Ужгородського міськрайсуда М.Ротмістренку по суті, побачимо вже найближчим часом. Ціна питання - безпека наших громадян від горе-водія в суддівській мантії як мінімум на 6 місяців.

Мова йде про резонансний випадок увечері 9 грудня 2016 р. незадекларований позашляховик BMW Х5 ужгородського судді М.Ротмістренка порушив правила дорожнього рухуі не зупинився на вимогу поліції. Коли ж його наздогнали на Ужгородщині, він вистрибнув із машини в поле і заявив поліцейським, що не знає, як тут опинився, бо «випив по 50 грам, пішов додому, приляг біля телевізора та й заснув … і оказався отут, машина заведена з боку, а я стою посеред поля».

admin

ТЕГИ : суд

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат