Тиждень угорської кухні вже у березні пройде на Закарпатті
З 14 по 20 березня 2016 року на Закарпатті пройде Тиждень угорської кухні, протягом якого у ресторанах, що приєдналися до акції, відвідувачам пропонуватимуть спеціальне меню та суттєві знижки - від 25 до 50 відсотків.
Про це повідомила Шарлотта Чізмар, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради.
"Минулого року до акції долучилися понад 20 ресторанів у Берегові, Виноградові, Мукачеві, Ужгороді та у районах. Нині, сподіваємося, що учасників буде не менше. 5 лютого ми обговорили важливі нюанси проведення цьогорічного Тижня. Зокрема було вирішено створити єдиний спільний дизайн інформаційних табличок та меню", - каже пані Шарлотта.
Також члени туристичної ради та представники ресторанів підсумували проведення цієї кулінарної акції за минулий рік. Виявилося, що найбільше відвідувачів припало саме у так званий "Жирний четвер", коли знижки на страви національної кухні сягають 50 відсотків.
"В ресторанах цього дня практично не було вільних місць. Тому доводилося для деяких бажаючих, які не зуміли потрапити до закладу, просто загортати страви - аби люди скуштували їх удома. Другий нюанс - цією пропозицією насамперед із задоволенням скористалося місцеве населення. Хоча раніше ми більше розраховували саме на туристів", - зазначила Шарлотта Чізмар.
Така цікава акція проводиться на Закарпатті вже четвертий рік. Перші два Тижня угорської кухні проходили переважно у Берегові та Берегівщині, але з минулого року він став практично обласним.
За задумом організаторів це має бути презентацією не лише кулінарних, а й культурних традицій, притаманних мешканцям Закарпаття.
Нинішній Тиждень угорських страв буде більше орієнтований саме на закарпатців, аби вони мали можливість відвідати ресторани, поспілкуватися з друзями, гарно провести час з родиною.
"Це чудова пропозиція для тих, хто хоче відзначити день народження, ювілей, для проведення корпортивних вечірок. І для сімей з дітьми, які зазвичай не можуть дозволити собі таку річ, як повечеряти разом у гарному закладі. Але це теж дуже важливо - побути разом, і трошки відпочити від житейських проблем. Звісно, чекаємо й туристів, які в ці дні будуть гостями на Закарпатті", - каже пані Шарлотта.
Нагадаємо, що під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 відсотків. А найбільшими вони будуть, у "Жирний четвер", який нині припадає на 17 березня - ціни знизяться вполовину.
Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Кожен власник чеку (з датою та назвою закладу) матиме можливість виграти відпочинок на чотирьох осіб у садибі "Лінія Арпада" на Воловеччині, а також вечерю в одному з ресторанів Закарпаття.
Повний список закладів, які візьмуть участь у Тижні угорської кухні 2016 року на Закарпатті, організатори оприлюднять трохи пізніше.
Інформаційні спонсори - видання Kárpátinfo, радіо Pulzus FM та Mukachevo.net.
Mukachevo.net
admin
Коментарі :
Додати коментар