Депутат, якого звинуватили у крадіжці, допоміг у розкритті злочину - поліція Мукачева

admin 21.11.2016 13:39 ПОДІЇ

Юрій Кравчук: Дуже багато дзвінків отримую, люди обурюються неправдивій інформації ніби-то патрульної служби Національної Поліції, яку оприлюднило Мукачево.нет. Мусив прокоментувати, щоб зняти усі питання.

Про це Голосу Карпат повідомили у прес-службі Мукачівського відділу поліції. Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, у мережі оприлюднили інформацію, що в Мукачеві поліція підозрює у крадіжці місцевого депутата.

Однак, як зауважили Голосу Карпат у прес-службі поліції Мукачева оприлюднена інформація не є достовірною.

"Напередодні ввечері на лінію 102 й справді надійшло повідомлення про крадіжку телефона в одному із магазинів Мукачева. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції. При з‘ясуванні обставини інциденту переглянули відео із камер спостереження, на якому видно момент крадіжки. Фактично депутат міськради, який був у магазині в цей час допоміг поліції розкрити злочин по гарячих слідах. За його допомогою було оперативно встановлено особу зловмисника, телефон вилучено та повернуто власнику. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185.", - розповіла Голосу Карпат речниця місцевої поліції Євгенія Красилинець.

Також, коментар стосовно даного інциденту Голосу Карпат надав і депутат міської ради Юрій Кравчук.

"Якщо мене не дивує, що неперевірену інформацію публікує Мукачево.нет, то інформація патрульної служби Національної Поліції мене, м’яко кажучи, здивувала. Я обов’язково ініціюю службове розслідування через завдання моральної шкоди, паплюження моєї честі, гідності та ділової репутації. Так, вчора я опинився у кадрі камер стеження з особою, яка скоїла крадіжку телефону. Буквально відразу мені передзвонили з Поліції, я невідкладно прибув у міськвідділ, де разом з поліцейськими ми за півгодини вияснили, хто ця особа, знайшли її номер телефону і він прийшов у відділок та віддав телефон. Прикро, звичайно, бо ця людина була на тому ж "Авторському вечорі" у кафе "Молочарня", де і я з сім’єю.

Після заходу ми разом зайшли до магазину "Кошик", щоб купити додому пива. На цьому наші дороги розійшлися. Щоб ідентифікувати цю людину, мені довелося обдзвонювати усіх, хто був на вечорі та вияснити контактні дані. Телефон повернуто власнику і я радий, що зміг допомогти слідству. Натомість, якщо вірити Мукачево.нет, патрульна поліція звинуватила мене у співучасті у злочині, хоч я навіть не був його свідком. Я є прихильником невідворотності покарання. Тому зроблю усе можливе, щоб притягнути до відповідальності тих, хто поширив завідомо неправдиву інформацію про мене, завдавши шкоди моїй репутації", - зазначив Кравчук.

http://goloskarpat.info/

admin

Коментарі :


25.11.2016 10:39 2

2


21.11.2016 19:52 мукчеву.нет

А що уже ж є відповідь поліції, як тепер буде спростовувати інфу на своєму   Мукачево.нет?
В суд позов за наклеп і за не перевірену інфу, ще й моральне відшкодування мають відшкодувати через суд, а депутат має з із позовом звернутися і так не залишити
Цей депутат один який став в позу перед ЄЦ, він тварину не образить, але правдоруб хоч міг би буьти більш напористим!
а той кто по пяні вкрав най і відповість.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат