Воротняк розказав про рейдерське захоплення ГЕМО МЕДИКИ в Ужгороді

РІО 24.10.2016 15:52 ПОДІЇ

Сьогодні, 24 жовтня керівник компанії ГЕМО МЕДИКА в Ужгороді (ТОВ «Гемо Медика Дистриб’юшн», ТОВ «Гемо Медика Солушенс», ТОВ «Гемо Медика Україна») Тарас Воротняк під час прес-конференції розповів про рейдерське   захоплення офісу ГЕМО МЕДИКА в Ужгороді.

Передісторія така, що минулого тижня Воротняк перебував у відрядженні в Києві. 20 жовтня йому надійшов дзвінок, що в офісі ГЕМО МЕДИКИ перебували кремезні чоловіки, які представляли себе новою дирекцією компанії.

«Для чого було робити військові дії? Для чого ця демонстрація сили, вседозволеності?», — висловився Воротняк.

На місце прибула юрист Яна Бахтин, яка працює на контрактній основі з ГЕМО МЕДИКОЮ в Ужгороді.

Вона з’ясувала, що були підроблені відповідні документи й печатка підприємства, а всі дії з документами провели у Києві, а не за місцем реєстрації підприємства в Ужгороді.

За словами Тараса, головний партнер ГЕМО МЕДИКИ — Словаччина. Словацькі партнери призначили нового директора — це Олег Бойченко, житель Луганська, а юрист, який представляє інтереси партнера — громадянин Росії.

Яна Бахтин викликала поліцію. Була оформлена заява щодо підробки офіційних документів, штампів та печатки трьох ТОВ, на підставі яких з посади директора знято Тараса Воротняка.

Наразі офіс опечатаний. Клініка, яка знаходиться в Ужгороді, працює, однак заблокована робота компанії.   Воротняк також повідомив, що подана заява у Генпрокуратуру, відкрито кримінальне провадження.

Можливі причини такий дій з-боку Словаччини?
«Hemo Medika Services» боргували перед   ТОВ «Гемо Медика Солушенс» кошти за надавання послуг. Вартість послуг становить 59 697.56 євро. Відтак на «Hemo Medika Services» було подано до суду через невиконання зобов’язань.  

Тарас вірить, що відвоює свою правду. Тим паче, у п’ятницю Верховна Рада прийняла «Антирейдерський закон».

РІО

ТЕГИ : ГЕМО МЕДИКА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат