На Закарпатті фермер проорав плугом капітально відремонтовану міжнародну трасу

admin 05.10.2016 09:52 ПОДІЇ

Між селами Неветленфолу та Пийтерфолво (Виноградівський район) місцевий фермер проорав плугом щойно відремонтовану трасу М-26 «Дяково – Вилок».


Дорога міжнародного значення, яка веде до єдиного на Закарпатті вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні, капітально не ремонтувалася з часу здобуття Україною незалежності. Минулого року місцеві жителі навіть заблокували тут рух транспорту, вимагаючи залатати ями, по яких на звичайній машині неможливо було проїхати.

Цього року з великими зусиллями вдалося вибити понад 30 мільйонів гривень для капремонту дороги, яка є обличчям України для всіх, хто заїжджає сюди з Румунії. Оскільки збоку розташовані поля, дорожники зробили 24 асфальтні заїзди для сільгосптехніки, для повного завершення ремонту залишилося нанести розмітку. Наступного тижня мало бути урочисте відкриття дороги. Проте, вчора один з місцевих трактористів не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття.

«Чоловік залишив свій слід в історії села. І знаєте, що цікаво? Ніхто й не думає перекривати дорогу і вимагати покарати «народного умільця», всі сидять тихо, наче так і має бути. Сільський голова навіть обурюється: «А що там такого? Він же не 200 метрів проорав…». Тепер думаю – чи варто взагалі будувати дорогу для таких, перепрошую, дикунів?», – обурився голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Наразі тракториста, який зіпсував дорожнє покриття, розшукують правоохоронці, щоб притягнути до адміністративної відповідальності.

zik.ua

admin

Коментарі :


08.12.2016 14:39 чтець

нарахувати тому хвермеру по саме ФЕ


21.10.2016 12:14 читач

дуже довго розшукують. назвіть прізвище   шкідника.


05.10.2016 09:53 водій

Мудило рогульське


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат