Науковець проїхався у маршрутці Ужгород-Рахів і був шокований "сервісом по-закарпатськи"

admin 26.08.2016 09:08 ПОДІЇ

Відомий науковець розповів подробиці подорожі рейсовим автобусом по туристичному Закарпаттю. На своїй сторінці в ФБ завідуючий кафедрою ботаніки УжНУ Олег Колесник обурюється станом громадського транспорту та відношенням до пасажирів:


"Останнім часом, вся стрічка завалена повідомленнями про мега-супер-пупер розвиток туризму на Закарпатті в останній період. Що під цим туризмом розуміють наші очільники?

Здебільшого алко-шашлико двіж на власному транспорті на усілякі фестивалі-перевали та інші водоспади. До туризму це мало має відношення. Принаймні до здорового туризму. Що залишилося від минулорічного фестивалю у с.Лопухово – яскравий тому приклад. Але ви спробуйте без власного авто відвідати такий фестиваль. І тут починається справжня логістична проблема.

Залишимо, поки, екзотичні гірські села і подивимося на найбільш популярний маршрут "Ужгород-Рахів". У самий "туристичний" час (6-30) у Рахів з Ужгорода їде переобладнаний грузовий мікроавтобус вщент прогнилий, загазований, ще й розвалюється на ходу. Керує їм відвертий хам і хапуга.

Читайте також: Закарпаття визнали найпривабливішою областю для туризму в Україні

Побачивши у нас рюкзаки, заявив криком, що йому начхати, що багаж оплачений, і без додаткового "кеша" він нас везти не буде. Бо людей ніде возити, а багажного відсіку у нього немає, бо замість нього він ще 3 крісла поклав. При тому що в Ужгороді було продано аж 3 білети, автобус практично всю дорогу був переповнений і віз людей мало не на головах. Автобус мало не розвалювався дорогою і мусив заїжджати на автосервіс, щось ремонтувати.

Настрій був зіпсований, і весь день боліла голова від чадного газу.

Якщо автотуристи думають, що це поодинокий випадок, то хто стикався з нашими автобусами, стверджують, що це норма. Може, хтось з управління туризмом спробує "відпочити" на любому з фестивалів, що анонсується в області, скориставшись громадським транспортом?

Викладаю скан білета, фото салону та зовнішній вигляд автобуса, що перевозить щасливих туристів у курортне місто на оздоровлення гірським повітрям."


Закарпатський кореспондент

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат