Як у Львові відгуляли гучне пивне свято (ФОТО)

admin 26.08.2016 10:44 ПОДІЇ

 

Цими вихідними, 20-21 серпня 2016 року, у Львові за підтримки ТМ «Львівське» відбувся «300ФЕСТ» - гучна подія, на яку чекали любителі доброго пива, смачної їжі та несамовитих розваг з усієї України.

Минулого року Львівська пивоварня голосно відсвяткувала своє 300-річчя на фестивалі у Львові. Свято було настільки яскравим та масштабним, що здобуло багато прихильників і тому було вирішено започаткувати нову традицію – щороку збиратися разом на фестивалі, де поціновувачі пива з різних куточків країни зможуть долучитися до львівської пивної культури та просто добре відпочити й повеселитися.

Фестиваль проходив на території парку імені Б. Хмельницького. Програма свята була досить насиченою: відвідувачі змогли скуштувати львівські та європейські смаколики, взяти участь у пивних майстер-класах, пройти навчання у пивній школі, де дізналися більше про процес виготовлення пива, тонкощі дегустації пінного напою та так звані «пивні міфи». Крім того, гості фестивалю змогли взяти участь у конкурсах та розвагах, продегустувати різноманітні традиційні українські та європейські сорти пива та, звичайно ж, насолодитись якісною музикою відомих українських гуртів – Dzidzio, «Бумбокс», «ТНМК», «Брати Гадюкіни» та інших.

Слід зазначити, що свято можна було відвідати усією родиною. Для наймолодших відвідувачів працювала дитяча зона, де малеча могла весело провести час, поки дорослі насолоджувались музикою та смачними стравами.

ТМ «Львівське» – спонсор свята – слідкувала за тим, щоб відвідувачі споживали пиво відповідально. В точках продажу і всією територією фестивалю були розміщені гумористичні написи, які закликали до відповідального споживання: взяв пиво-облиш кермо; пий помалу, щоб дочекатися хедлайнера та інші. На 300ФЕСТ працювала також Пивна школа, діяльність якої була спрямована на підвищення культури споживання пива за допомогою лекцій та майстер-класів. Слід зазначити, що під час фестивалю, особам, що не досягли 18 річного віку видавалися браслети особливого   кольору, які позначали, що продавати пиво таким людям суворо заборонено.  

На 300ФЕСТ не забули і про питання екології: організатори заходу підтримали європейський підхід до роздільного збору сміття та переробки корисних відходів у вторинну сировину.

Тарас Маципура, маркетинг-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine:«Формулою вдалого свята стало поєднання української музики, смачної їжі та якісного пива. Крім того, ТМ «Львівське» зробила акцент саме на культурі та відповідальному споживанню пива, чому було присвячено багато активностей на фестивалі. Саме такий формат разом з неповторною львівською атмосферою – гостинною та дружньою – стали запорукою успіху фестивалю. Ми впевнені, що 300ФЕСТ стане ще однією доброю львівською традицією»

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат