Свято традицій 300ФЕСТ: якісна музика, смачна їжа й добре пиво

Евеліна Гурницька 24.08.2016 12:56 ПОДІЇ

Минулих вихідних у Львові масштабно і голосно провели 300ФЕСТ — свято якісної музики, смачної їжі та справжнього українського пива.

Це грандіозний захід під відкритим небом у парку культури: кілька сцен, на яких хедлайнерами були ТНМК, «Бубмбокс», Dzidzjo, «Брати Гадюкіни», кулінарні майстер-класи, пивна школа, фотозони, мистецтво, конкурси та розваги для малечі. На два дні парк Богдана Хмельницького перетворився на локацію веселої й насиченої тусівки, де тисячі   гостей відпочили, натанцювалися під потужну музичну програму, дізналися багато нового, а також відчули традиції, історію, справжню культуру споживання пива.

Головна мета заходу — не тільки ознайомлення вітчизняних поціновувачів пива з європейськими традиціями, місія фесту — підвищення культури споживання пінного напою через інформацію про те, як правильно пити пиво та з чим, з якими стравами його краще поєднувати.

Історія свята така, що минулого року славетна Львівська пивоварня відзначила 300 років із дня свого заснування і запросила всіх шанувальників пива й гарних розваг на гучний open air. Тоді подію відвідали понад 35 тисяч гостей, а кошти з продажу квитків спрямували на благодійність, а саме на облаштування приміщення реабілітаційного відділення Комунальної міської лікарні швидкої медичної допомоги у Львові. Рік тому свято мало шалений успіх, тому організатори вирішили започаткувати у Львові нову фестивальну традицію. Відтак щороку всі, хто цінує добрі музику, їжу, пиво, збиратимуться у Львові на 300ФЕСТ, який проходить за підтримки найстарішої в Україні Львівської пивоварні та ТМ «Львівське».

Фестиваль під відкритим небом продовжує давню історію пивних традицій Львова та Європи.  

Евеліна Гурницька

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат