Як в Ужгороді ліквідовували наслідки вчорашньої грози

admin 29.07.2016 11:55 ПОДІЇ

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків негоди в Ужгороді станом на 20.30. На 8 вулицях міста - Плеханова, Йокаї, Фучика, Руській, Тіхого, Боженка, Грушевського, Собранецькій, площах Дружби народів та Лаборця впали дерева, практично всі вже зрізані, розпиляні та вивезені. Проїжджі частини та тротуари вільні для руху автотранспорту та пішоходів. Заторів нема.

На перехресті Собранецької-Митної не працює світлофор, пошкодження серйозне, тож є ймовірність, що він не працюватиме і завтра. Просимо водіїв взяти до уваги.

Наразі у місті 8 локальних ділянок, де немає світла, над усуненням проблеми працюють аварійні бригади обленерго, щоб у максимально стислі строки відновити енергопостачання. Найбільш проблемні ділянки - перехрестя Руської-Лесі Українки (повалено 2 стовпи) та вулиця Локоти (ремонтують трансформаторну підстанцію).

Працівники "Закарпателектробуду" працюють над відновленням ліній вуличного освітлення: у багатьох місцях вітер пообривав дроти.

Загалом у роботах задіяно 20 одиниць техніки та шість десятків людей - працівників департаменту міського господарства, комунальних підприємств "УжАгромікс", КШЕП, підрядних організацій "АВЕ-Ужгород", "Закарпателектробуд", а також ДСНС і служб "Закарпаттяобленерго".
Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат