Головним прокурором Закарпаття призначений Володимир Гаврилюк. Із Балогою ніби не узгоджений

admin 22.07.2016 15:02 ПОДІЇ

Колективу Закарпатської обласної прокуратури Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового керівника.



Для довідки:
Володимир Гаврилюк — уродженець м. Львова, в органах прокуратури працює 17 років. Розпочинав свою трудову діяльність стажистом-помічником прокурора Теребовлянського району Тернопільщини. З 2001 року він працює в органах прокуратури Львівської області — на посадах в апараті прокуратури області та заступником прокурора Личаківського району Львова. Із квітня 2014 року працював і прокурором Ужгорода, а до того — заступником прокурора Червонограда. Донедавна був заступником начальника управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ, курував розслідування резонансних «мукачівських подій».

Ніби не жарт:

Як повідомляє кореспондент Depo.Закарпаття, Луценко під час представлення розповів, що коли летів у літаку, йому прийшло повідомлення, чи узгодив він кандидатуру нового прокурора з Віктором Балогою. У іншому разі - новопризначеному прокурору в обасті працювати не дадуть.

Луценко наголосив, що в Закарпатті скасовуються усі "цімбори" (друзі) у роботі правоохоронних органів.

admin

Коментарі :


22.07.2016 22:14 нелуценко

а про мукачево уже забув луценко, тут люди два десятка років у рабстві файти балогів.може час занятися мукачевом, провірити і ревізувати усю діяльність за всі роки клану із завидова.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат