Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 24.06.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 24 червня. Нехай ранок буде наповнений приємними емоціями від спілкування з близькими людьми й ароматного ранкового кавування. Прокидайтеся в доброму гуморі, налаштовуйте себе на успіх – і він не забариться. Гарного дня й корисних справ нині!

Цитата дня:   Людина знаходить час для всього, що вона дійсно хоче.

© Ф. М. Достоєвський


Погода   24 червня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с, під час гроз поривчастий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 29-34°, у горах місцями 20-25° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 17-19°, вдень 32-34° тепла.



Іменини 25 травня - Герман, Денис, Епіфан


Сьогодні також:

Аргентина: День вшанування Травневої революції


Цей день в історії


1810 — у Буенос-Айресі відбулася Травнева революція, з якої розпочався процес утворення держави Аргентина
1878 — народовольці вбили в Києві жандармського офіцера, барона Гейкінга.
1996 — в Єні чеський легкоатлет Ян Желєзни встановив нині чинний світовий рекорд у метанні списа — 98 м 48 см
• .



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Колочава, Міжгірський район

24—26 червня — фестиваль чеського пива.


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж виставки словацького художника, уродженця Ужгорода Миколи Федьковича «Nikolaj Fedkovic TOUR».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Початок дня підходить для вирішення питань, пов'язаних із відвідуванням бюрократичних інстанцій. Тобі вдасться безперешкодно розв'язати питання з документацією, що дозволить вирішити наболілу проблему. У другій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег. Ти можеш постраждати від наклепу і зіпсувати свою репутацію. Вечір краще присвятити приготуванню смачної вечері, щоб порадувати домочадців.
Телець Сьогодні тобі варто бути обережніше в роботі з несправними електроприладами. Можливо, доведеться переробити великий обсяг роботи через технічні неполадки. У другій половині дня остерігайся осіб, які провокують конфлікти. Ти можеш втратити кошти, якщо вкладеш їх у ризикований захід. Наприкінці дня варто завершити всі розпочаті процеси і не залишати нічого на потім.
Близнюки   Цей день варто присвятити спілкуванню з потенційними партнерами і продемонструвати всі свої позитивні сторони. Спробуй ефективно використовувати свій час, не відволікаючись на дрібниці і суперечки. У другій половині дня організаційні питання краще поставити на перший план. Від твого вміння переконувати залежить результат важливої угоди. Увечері розслабся в приємному товаристві в якомусь закладі.
Рак. У першій половині дня детально аналізуй отриману інформацію. Тобі вдасться викрити змову недоброзичливців і уникнути втрат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з керівником. Не варто перечити, будь мудрішою і зміни звичну стратегію дій. Увечері зустріч із друзями може тебе розчарувати, тому не варто вирушати на масові заходи.
Лев   Перша половина дня ефективна для освоєння нових знань і професійних навичок. Намагайся уникати розмов про критичне ставлення до намірів і планів керівництва. У другій половині дня тобі доведеться усунути недоліки у своїй роботі. Звернувшись за порадою до більш досвідченого фахівця, ти досягнеш потрібного результату. Вечір краще провести в колі сім'ї і вирушити в розважальний центр.
Діва У першій половині дня можуть виникнути складнощі під час переговорів із партнерами. Не варто приймати однозначних рішень доти, поки не отримаєш всю інформацію. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу конкурентів. Об'єднавши зусилля з суперниками, ти зможеш просунутися по кар'єрних сходах. Наприкінці дня діалог із колегами може затягнутися і плавно перейти в ділову вечерю.
Терези Цей день ефективний для створення власної команди і очолення нових проектів. Проявивши ініціативу, ти зможеш зміцнити свій авторитет в очах керівництва. У другій половині дня бажання швидко подолати перешкоди може зруйнувати твої плани. Намагайся не реагувати на критику з боку опонентів і виконувати поставлені завдання. Увечері ти зможеш отримати гарний результат від ділової зустрічі зі старим другом.
Скорпіон Цей день буде результативним для початку великих проектів з новими партнерами. Тобі потрібно взяти керівництво в свої руки, щоб досягти успіху. У другій половині дня спробуй втриматися від прийняття кардинальних рішень. Тобі вдасться виправити минулі помилки завдяки проявленому спокою і толерантності до опонентів. Вечір краще присвятити романтичному побаченню в незвичайному місці.
Стрілець Перша половина дня принесе багато суперечливих емоцій. Тобі доведеться боротися за справедливість із тими, хто раніше надавав допомогу у вирішенні твоїх питань. Пам'ятай, що краще відразу розділяти дружні та професійні стосунки, щоб не розчаровуватися в людях. У другій половині дня доведеться відмовитися від участі в колективних заходах. Потрібно завершити роботу з документацією, щоб уникнути покарання з боку керівництва. Увечері прогуляйся по парку на самоті, щоб привести в порядок думки.
Козеріг Сьогодні ти зможеш досяти успіху завдяки старим діловим зв'язкам. Не варто поспішати у прийнятті рішення, будь послідовною. У другій половині дня тобі варто приділити час спілкуванню з однодумцями. Мозковий штурм дозволить вирішити складну задачу. Увечері спробуй розслабитися в колі друзів, організуй веселу вечірку на природі, щоб залишилися яскраві спогади.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Тобі не вдасться досягти домовленостей з опонентами. Конфліктна ситуація може викликати негативну реакцію з боку керівництва на твої дії. У другій половині дня утримайся від підписання документів і відвідування різних інстанцій. Тобі потрібно зняти стрес за допомогою масажу і приємних процедур.
Риби У першій половині дня утримайся від поїздок за кермом, існує ризик аварій. Можливо, що тобі доведеться боротися зі своїми друзями за місце під сонцем. Не варто емоційно реагувати на несправедливе рішення з боку керівництва. У другій половині дня нові партнери можуть відмовитися підписувати контракт через непередбачені обставини. Тобі потрібно відволіктися від проблем і вирушити в комфортне місце, щоб відпочити.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Було б непогано, якби гроші в гаманці займалися любов'ю і розмножувалися


Грабіжники після пограбування
банку:
- Ну що, самі порахуємо, чи
почекаємо поки в новинах
оголосять?


Вийшов український аналог ляльки Барбі – «Маруся ». У комплект входять: її друг Йван, хата, літня кухня, 2 гектари поля, труйка від жуків і Чупакабра…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат