На Закарпаття очікує землетрус?

admin 23.05.2016 14:22 ПОДІЇ

Румунський парапсихолог Іоан Істрате, який передбачив трагедію в Бухарестському нічному клубі, де в результаті пожежі загинули 64 людини, пророкує країні руйнівний землетрус.

На думку Істрате, землетрус має відбутися до парламентських виборів, які, ймовірно, повинні відбутися восени цього року.
Підземні поштовхи будуть відчутні не тільки в Кишиневі - за 250 кілометрів, а й у Києві (більше 700 км) і навіть за півтори тисячі кілометрів - в російській столиці Москві.
За словами почесного директора румунського Інституту фізики Землі Георге Мермуряну, майбутній землетрус, дату якого передбачити практично неможливо, буде аналогічний тому, який стався 1802 року, а його сила становитиме 7,9 бала за шкалою Ріхтера.

Крім цього, парапсихолог пророкує ще сильну посуху на кінець літа початок осені та закликав громадян запастись водою, медикаментами і продовольством.

Останній, найпотужніший землетрус (силою 7,7 бала) стався 1977 року, і поштовхи в 4-5 балів добре відчувалися і на Закарпатті.

Нагадаємо, що Закарпаття знаходиться в зоні сейсмічного ризику і потужний землетрус в Зоні Вранча може нам «відгукнутися» 8-ми балами за шкалою Ріхтера.

Джерело: Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат