Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 04.05.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 4 травня. Прокидайтеся в доброму гуморі разом з горнятком ароматної кави. Радійте весні й життю, яке вирує навколо. Нехай жодні обставини не примушують вас сумувати. Любов усе переможе. Пам’ятайте про це. Гарної середи!

Цитата дня:   Залишайся собою - світ обожнює оригінали.

Інгрід Бергман



Погода   4 травня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень у горах місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 16-21°, у горах місцями вночі 2-5°, вдень 6-11° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 19-21° тепла.



ІМЕНИНИ     4 травня - Денис, Евтіхій, Кондрат, Федот




Цей день в історії

1904 — в Англії Генрі Ройс і Чарльз Роллс почали виробництво автомобілів під назвою «Роллс-ройс»
1979 — Маргарет Тетчер стає прем'єр-міністром Великобританії, першою й поки єдиною жінкою-прем'єром Великобританії.
1986 — зона евакуації навколо Чорнобиля збільшена до 30 кілометрів


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


Ужгород, пл. Народна
23 квітня—7 травня — обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)

До 4 травня — “Чудеса з небес”.   Поч. о 10.00, 14.05, 20.05. “Вовки та вівці”. Поч. о 10.00, 14.50,   16.15, 17.40. “Книга джунглів”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 17.55. “Нестерпні леді”. Поч. об 11.20, 19.05, 21.10. “Мисливець і Снігова королева”, CineMAX 3D. Поч. об 11.45, 15.40, 19.45, 22.00.   “Воскресіння”. Поч. о 12.05. “Я з тобою”. Поч. о 13.25. “Ретчет і Кланк: Космічні друзі”, CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 16.10. “Вибір”. Поч. о 18.00. “Хардкор”. Поч. о 21.55.



«Доміон»
До 4 травня — “Мисливець і Снігова королева”, 3D. Поч. о 10.00, 13.20, 18.30. “Хардкор”. Поч. о 20.20. “Книга джунглів”, 3D. Поч. о 16.40. «Ретчет і Кланк: Космічні друзі”, 3D. Поч. об 11.50, 15.10.   “Воскресіння”. Поч. о 21.50.


смт Ясіня, Рахівський район

2—7 травня — конкурс-фестиваль мистецтв “Гуцульська родина”.



Перемога

До 4 травня — “Мисливець і Снігова королева”, 3D. Поч. о 10.00, 20.00. “Воскресіння”. Поч. о 16.00. “Книга джунглів”. Поч. о 14.00. “Чудеса з небес”.   Поч. о 18.00, 21.50. «Бережи свої горішки”. Поч. о 12.15.


Хуст
23 квітня—15 травня — “Великодній ярмарок”.

Замок “Паланок” (виставкова зала історичного музею)
До 14 травня — виставка “Мости, епохи, Будапешт”.

Ужгород
15— 30 квітня — “Сакура-фест”.

Ужгород, набережна Незалежності
15—30 квітня — Великодній ярмарок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 30 квітня — виставка Віктора та Олени Дерди.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка заслуженого художника України Антона Шепи.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Всеукраїнська виставка-конкурс «Світ писанки».
До 5 травня — персональна виставка Артура Тиводара.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
“Великодня виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Цей день ефективний для колективної роботи і спілкування з однодумцями. Тобі варто прислухатися до порад і повчань більш досвідчених фахівців. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником. Намагайся не вступати в суперечку, щоб уникнути конфлікту. Увечері варто завершити розпочаті справи і заради цього затриматися на роботі.
Телець Цей день варто присвятити наведенню порядку на робочому місці і розібрати документацію. Ти дізнаєшся важливу інформацію про наміри і плани своїх конкурентів. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено, і ти зіткнешся з непередбаченими перешкодами. Намагайся відмовитися від ризикованих угод та авантюрних пропозицій. Увечері уникай спілкування з особами, які тебе дратують.
Близнюки   У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі потрібно навчитися вислуховувати критику на свою адресу без негативних емоцій. У другій половині дня колеги можуть створити перешкоди у вирішенні важливого питання з керівництвом. Дій рішуче і старайся будь-якими способами досягти потрібного рішення. Увечері на тебе чекають непередбачені розтрати, які можуть спустошити сімейний бюджет.
Рак У першій половині дня відмовся від спілкування з особами, які провокують конфлікти. Тобі потрібно зосередитися на побудові довгострокових планів. Спираючись на минулий досвід, ти зможеш уникнути негативних наслідків. У другій половині дня керівник попросить тебе виконати важливе завдання. Будь уважною і не розголошуй інформацію стороннім особам.
Лев   У першій половині дня твій настрій буде різко змінюватися, що може призвести до конфліктів з оточуючими. Замислись, перш ніж приймати будь-які кардинальні рішення. У другій половині дня від публічних виступів краще утриматися. Тобі потрібна порада більш досвідченого професіонала, щоб усе стало на свої місця. Увечері прогуляйся у відокремленому місці, щоб зняти негатив.
Діва Сьогодні на тебе чекає насичений і трудомісткий день. Партнери запропонують вигідну угоду, яка істотно поліпшить твоє матеріальне становище. У другій половині дня постарайся привести в порядок всю поточну документацію. Твої ідеї допоможе реалізувати особа, на яку ти навіть не розраховувала. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою для хребта.
Терези   Вранці можуть виникнути складнощі з родичами, які порушать твої плани. Намагайся не втручатися в інтриги колег, інакше зіпсуєш свою гарну репутацію. У другій половині дня керівник може провести позапланову перевірку документації. Не варто панікувати і брехати, краще відразу озвучити свої недоліки і промахи. Увечері будь уважніше на проїжджій частині, існує ризик небезпечного травматизму.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає вдалий збіг обставин і плідний день. Використовуй свої комунікативні навички під час важливих переговорів. Порада старого друга допоможе досягти потрібного фінансового результату. У другій половині дня тобі варто приділити увагу аналізу фактів і отриманої інформації. Увечері обов'язково зустрінься з друзями, щоб підняти собі настрій.
Стрілець Цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових професійних навичок. Тобі вдасться оптимізувати робочий процес і поліпшити свою продуктивність. У другій половині дня варто звернути увагу на поведінку своїх колег і конкурентів. Тобі вдасться викрити змову і уникнути негативних наслідків. Увечері стережись переохолодження та уникай протягів.
Козеріг У першій половині дня можуть виникнути обставини, які змінять намічений робочий план. Тобі вдасться укласти вигідну угоду з новими партнерами, що допоможе швидкому кар'єрному просуванню. У другій половині дня прислухайся до свого внутрішнього голосу перед прийняттям важливого рішення. Колеги підтримають твої починання і нададуть фінансову підтримку. Вечір варто провести в комфортній і романтичній атмосфері з коханою людиною.
Водолій.   Сьогодні не варто втручатися в чужі розбіжності та суперечки. Керівник може розкритикувати твої ідеї, що призведе до фінансових втрат. У другій половині дня конкуренти можуть дізнатися про тебе компрометуючу інформацію. Не варто доводити свою правоту, краще об'єднати сили з опонентами. Увечері конфлікт із родичами може призвести до серйозних душевних травм.
Риби Вранці уникай поїздок за кермом і перенеси важливі зустрічі. Твоя неуважність може призвести до втрати цінних речей і документів. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Намагайся виявити наполегливість, щоб досягти швидкого результату. Увечері варто зустрітися з близькою подругою і обговорити свої душевні переживання.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Практично живу на роботі, а зарплата не росте … Мабуть, вираховують за проживання …


- Чому дурнів більше ніж розумних?
- Поки розумні думають, дурні розмножуються ...


Приїхав Іван-Царевич до царя, кидає йому мішок і каже:
- Як обіцяв - голова дракона!!!
Цар кидає мішок Царевичу і каже
- Як обіцяв - рука принцеси!!!!!


- Ти взагалі чим займаєшся?
- Людей дістаю.
- А вони?
- Вони кричать.
- А морду ще не били?
- Ні, поки що. Я акушер в пологовому будинку.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат