Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 05.05.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 5 травня. Нехай горнятко ароматної кави надихає вас на корисні справи вже зранку. Цінуйте кожну хвилину життя, насолоджуйтеся нею. Хай успіх супроводжує всі ваші починання. Вдалого дня і смачного кавування!

Цитата дня:   Якщо хочеш любити і поважати людину - не дізнавайся її занадто багато. Ну або люби незважаючи ні на що, не ставлячи умов для любові. Той, хто погоджується любити тільки досконале, насправді не любить нікого і нічого.

Дмитро Ємець, "Світлі крила для темного стража".



Погода   5 травня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий короткочасний дощ, вдень подекуди з грозою. Вітер північний 7-12, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 17-22° тепла, в горах місцями вночі 2-5°, вдень 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 20-22° тепла.



ІМЕНИНИ       5 травня - Всеволод, Климент, Віталій, Лука, Федір


Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день акушерки
  Японія: День дітей (Японія)



Цей день в історії

1581 — в Острозі друкар Іван Федорович видав свій останній твір — «Хронологію» Андрія Римші (перший друкований руський календар).
1789 — Відкриття Генеральних Штатів у Версалі.
1821 — На острові Святої Єлени помер Наполеон I.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


Ужгород, пл. Народна
23 квітня—7 травня — обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».

смт Ясіня, Рахівський район

2—7 травня — конкурс-фестиваль мистецтв “Гуцульська родина”.



Хуст
23 квітня—15 травня — “Великодній ярмарок”.

Замок “Паланок” (виставкова зала історичного музею)
До 14 травня — виставка “Мости, епохи, Будапешт”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
До 30 квітня — виставка Віктора та Олени Дерди.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка заслуженого художника України Антона Шепи.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Всеукраїнська виставка-конкурс «Світ писанки».
До 5 травня — персональна виставка Артура Тиводара.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
“Великодня виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття”.
Галерея працює щодня (крім понеділка) з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Цей день варто провести в спокої і ухилитися від будь-яких суперечок і конфронтації. Заверши всі розпочаті справи і приведи в порядок свої напрацювання. Колеги можуть відмовитися від виконання своїх обов'язків. У другій половині дня ти зіткнешся з бюрократичними складнощами, які виведуть тебе зі стану рівноваги. Не варто впадати у відчай, просто відпусти ситуацію, і вона сама вирішиться.
Телець Цей день ефективний для оформлення документації та відкриття нових проектів. Тобі надасть підтримку старий знайомий, який відчуває особисту симпатію. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Твоє бачення ситуації може виявитися помилковим, тому не варто поспішати. Увечері займися доглядом за своєю зовнішністю і зроби очищення шкіри.
Близнюки   Вранці сімейний конфлікт може вивести надовго зі стану рівноваги. Намагайся проявляти стриманість і не втручатися в інтриги недоброзичливців. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої ідеї. На допомогу колег розраховувати не варто, в твоєму оточенні є зрадники. Увечері постарайся розслабитися за допомогою водних процедур і трав'яного чаю з медом.
Рак Сьогодні тобі вдасться відновити справедливість і заручитися підтримкою керівника. Сміливо можеш говорити про підвищення свого гонорару і додаткові привілеї. У другій половині дня можуть виникнути непорозуміння з новими партнерами. Переведи конфліктну ситуацію в жарт і ти отримаєш бажаний результат. Увечері краще раніше лягти спати, щоб відновити запас сил.
Лев   У першій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з опонентами. Твої конкуренти спровокують штучний конфлікт з керівництвом. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібний фінансовий результат, на який розраховувала. Від обговорення своїх планів краще утриматися. Увечері зустріч зі старим другом може затягнутися, зміни свої плани.
Діва У першій половині дня ти зможеш укласти важливу угоду, яка змінить перебіг подій. Твої недоброзичливці будуть переможені, що відкриє нові можливості. У другій половині дня тобі доведеться об'єднатися з колегами, щоб поліпшити свої результати. Будь уважніше при підписанні важливих документів. Перш ніж щось вдіяти, порадься зі своїм наставником.
Терези   У першій половині дня тобі доведеться боротися з недоброзичливцями. Не варто обговорювати свої нові ідеї з керівником, наразі не самий відповідний момент. У другій половині дня ти отримаєш інформацію про наміри і плани конкурентів. Спробуй використовувати чужі розробки, щоб отримати вигоду. Увечері пройдися по магазинах і купи корисні речі для благоустрою оселі.
Скорпіон Цей день буде складним і принесе ряд конфліктних ситуацій. Намагайся стримувати свій гнів, інакше посилиш проблеми. У другій половині дня тобі варто утриматися від підписання важливих документів. Обов'язково аналізуй всю інформацію, щоб уникнути ризиків. Увечері близька подруга попросить про допомогу, старайся не втручатися в чужі сімейні конфлікти.
Стрілець Цей день буде складним і принесе ряд конфліктних ситуацій. Намагайся стримувати свій гнів, інакше посилиш проблеми. У другій половині дня тобі варто утриматися від підписання важливих документів. Обов'язково аналізуй всю інформацію, щоб уникнути ризиків. Увечері близька подруга попросить про допомогу, старайся не втручатися в чужі сімейні конфлікти.
Козеріг Цей день варто присвятити плануванню і проаналізувати свої помилки. На тебе чекає підтримка з боку впливової особи, тому не варто панікувати. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Намагайся використовувати вдалий шанс, щоб отримати більше прибутку. Вечір проведи в компанії людей, які тебе надихають.
Водолій.   Сьогодні тобі варто звернути увагу на роботу з новими партнерами. Будь уважніше при створенні документації, краще обговорити все з юристом. У другій половині дня керівник може відмовити тобі у допомозі. Не варто здійснювати необдуманих кроків, використовуй свій професійний досвід. Увечері зустріч із родичами може зіпсувати твій настрій.
Риби У першій половині дня можуть виникнути проблеми з отриманням коштів і роботою банківської системи. Тобі потрібно зайнятися наведенням порядку в справах і усунути недоліки. У другій половині дня стережися шахраїв і фінансових махінацій. Ризиковані угоди можуть призвести до юридичних проблем і грошових розтрат. Увечері постарайся уникати місць масового скупчення людей, побудь на самоті.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ти чого мовчиш?
- Слова підбираю.
- Які?
- Цензурні.


- Ти де була?
- За хлібом бігала.
- Догнала?



Провів 30 хвилин у пошуках своєї машини на парковці, потім розплакався і пішов додому, згадавши, що у мене взагалі машини немає.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат