«Антикорупційне нацбюро» може стати органом з видачі «корупційної індульгенції» - М. Чурило

admin 08.04.2015 11:37 ПОДІЇ

При збереженні діючої злодійської системи влади, національне антикорупційне бюро може перетворитися на орган, який лише видає «корупційні індульгенції». Про це заявив депутат Ужгородської міської ради, політик та громадський діяч Михайло Чурило. Так політик прокоментував фактичний початок роботи широко розрекламованого Національного антикорупційного бюро.

«Національне антикорупційне бюро при злодійській системі влади тільки збільшить корупцію, адже породжується ще одна бюрократична корупційна установа», - вважає депутат Ужгородської міської ради.
За його словами, в умовах справжнього народовладдя у корупційних діях немає потреби: ті, хто повинні давати хабарі, не мають такої потреби, а ті, які мають брати хабарі, - не мають можливості їх брати.

«Якщо ж у державній системі, яка працює не для людей, а для корумпованої влади, створювати Антикорупційне бюро, то нові чиновники також почнуть брати хабарі, причому дуже великі, навіть якщо на початку своєї діяльності бюро може здаватися ефективним», - підкреслив політик.

«У теперішніх обставинах таке бюро швидше буде не боротися з корупцією, а «відмивати» корупціонерів, надаючи їм довідки про «корупційну чистоту». Тобто фактично буде відбуватись узаконення корупції», - підсумував Михайло Чурило.

admin

Коментарі :


08.04.2015 11:46 оптиміст

Мішо вже й схему придумав


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат