У реабілітаційному центрі на Закарпатті живе 18 ведмедів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Rionews, фото Я. Немеша 02.10.2015 11:53 ПОДІЇ

 

Мета центру – реабілітація особин бурого ведмедя, які зазнали жорстокого поводження, потерпілих від стихійного лиха, утримання конфіскованих тварин, подальша доля яких вирішується в судовому порядку у зв'язку з порушенням законів України, відтворення їх природної популяції, тимчасова перетримка тварин, яких затримано на кордоні через порушення природоохоронного законодавства тощо.

Побудувати реабілітаційний центр для бурих ведмедів вирішено в НПП «Синевир» не випадково, адже ця територія за ландшафтними та кліматичними умовами відповідає природному середовищу їх існування, - повідомляє сайт НПП "Синевир".

Реалізація в НПП «Синевир» проекту щодо бурого ведмедя важлива справа, яка не лише взяла під захист тварин, що зазнали жорсткого поводження, але й сприятиме відтворенню природної популяції, поглибленню досліджень найбільшого хижака України, а також слугуватиме для розвитку природоохоронної, наукової, еколого-освітньої та рекреаційної роботи, що відповідає меті та завданням, які покладені на НПП «Синевир».

Вольєр реабілітаційного центру бурих ведмедів розташовано на ділянці лісу 12 га. У верхній його частині було споруджено 6 кліток та 2 секції дляутримання груп та одиночних тварин різного віку, стану здоров’я,в яких знаходяться басейни і барлоги. Всю територію огороджено електромережею.

Є чимало людей, які висловлюють бажання допомогти тваринам, котрі утримуються у Реабілітаційному центрі бурих ведмедів НПП «Синевир». У зв’язку з цим відкрито благодійний рахунок, на який можна здійснювати благодійні внески.

Рахунок, на який Ви можете здійснювати благодійні внески для підтримки тварин, що утримуються у реабілітаційному центрі бурих ведмедів НПП «Синевир»

МФО 312356

Філія Закарпатське обласне АТ «Ощадбанк» м. Ужгород.

Р/р 26009303104790

код ЄДРПОУ 22090601

Rionews, фото Я. Немеша

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат