Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.10.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 2 жовтня. Наповнюйте горнятко ароматною кавою і з легкістю зустрічайте новий день, у якому безсумнівно буде чимало цікавих подій та зустрічей. Нехай сьогодні ваші справи завершуються якомога швидше, і звільняється час для відпочинку. Гарного дня!

Цитата дня:   Немає раю для мене, де немає тебе зі мною.

Джордж Гордон Байрон

Погода   2 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці у горах місцями на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-2°, місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, у горах місцями 0-2° морозу, вдень 15-20°, у горах подекуди 8-13° тепла.
по м. Ужгород: Малохмарна, суха погода. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 3-5°, вдень 17-19° тепла.


ІМЕНИНИ   2 жовтня– Георгій, Давид, Ігор, Костянтин, Макар, Трохим, Федір.


Сьогодні також:


•   Міжнародний день ненасилля


Цей день в історії

1535 — французький дослідник Жак Картьє висадився в Хочелазі, назвавши це місце Монреаль
1738 — У Переяславі Єпископом Переяславським Арсентієм Берло відкрито вищий навчальний заклад — Переяславський колегіум.
1836 — Чарлз Дарвін повернувся з кругосвітньої подорожі на кораблі «Бігль», що тривала майже п'ять років і привела до створення його теорії еволюції



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево, Ужгород
3, 4 жовтня — фестиваль класичної та сучасної музики “Музичне сузір’я Закарпаття”.
Мукачівський замок, лицарська зала
3 жовтня — презентація міжнародного музичного проекту “Україна—Угорщина”. Концерт камерного оркестру Яноша Ловотто (Угорщина) та ансамблю солістів під керівництвом Олени Короленко (Україна). У програмі угорська музика ХІХ століття. Поч. о 18.00.
Художній музей імені Бокшая
4 жовтня — презентація міжнародного музичного проекту “Україна—Угорщина”. Концерт камерного оркестру Яноша Ловотто (Угорщина) та ансамблю солістів під керівництвом Олени Короленко (Україна). У програмі угорська музика ХІХ століття. Поч. о 15.00.

Ужгород, Падіюн
3 жовтня — міжнародний турнір з дзюдо «Кубок Закарпаття».

Ужгород, Боздоський парк
3 жовтня — обласна виставка та племінний огляд собак усіх порід. Поч. об 11.00.

Ужгород
До 4 жовтня — Дні Ужгорода.

Філармонія
4 жовтня — концерт Симфонічого оркестру філармонії “Музика, народжена Україною”. Солісти: Ю. Дідик, М. Швах-Пекар, М. Подкопаєв. Диригент Вікторія Цанько. Поч. о 17.00.
6 жовтня —   концерт заслуженої артистки України Етелли Чуприк «Шедеври світової фортепіанної класики». У програмі твори В. А. Моцарта, Ф. Шуберта, Ф. Шопена, Ф. Ліста. Поч. о 18.30.

“Бавка”
До 4 жовтня — фестиваль “Інтерлялька”.
3 жовтня — “Хупс-хупс” (Будапештський театр ляльок, Угорщина). Поч. о 10.30.   “Кульконик”, Театр “Особистості” (Київ, поза конкурсом). Поч. о 12.15. Урочисте закриття фестивалю. Поч. о 13.00.  

«Доміон»
До 7 жовтня — “Еверест,   3D”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00. “Заплатити привиду”. Поч. о 14.10, 22.00.   “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 10.00, 15.50.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 7 жовтня — “Ешбі”. Поч. о 10.00, 17.10. “Посіпаки, 3DX”. Поч. о 10.00, 14.00. “Еверест СineMAX, 3D”. Поч. о 10.00, 11.50, 18.00, 20.15. “Загублене місто”. Поч. о 11.40, 20.30. “Той, що біжить лабіринтом CineMAX, 3D”. Поч. о 12.15, 22.30. “Легенда”. Поч. о 13.20, 15.50, 22.20. “Упс ... Ной відплив! CineMAX, 3D”. Поч. о 14.35. “Статеве виховання”. Поч. о 15.30, 18.50. “Перевізник СineMAX”. Поч. о 16.10. “Стажер”. Поч. о 18.15. “Немає виходу”. Поч. о 20.25. Я плюю на ваші могили-3”. Поч. о 22.10.

«Перемога»
До 7 жовтня —   “Стажер”. Поч. о   10.00, 17.00, 21.30. “Еверест,   3D”. Поч. о 14.45, 19.10. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 12.15.

Ужгород
26 вересня—4 жовтня — Дні Ужгорода.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Ужгорода (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 4 жовтня — персональна виставка творів заслуженого художника України Степана Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні намагайтеся не давати обіцянок, особливо людям, з якими мали фінансові зобов'язання. Роль посередника більш доречна і безпечна для вас. Будете потребувати підтримки старшого родича, в його досвіді і захисті. Але спілкування буде утруднено з відомих причин.
Телець Сьогодні можлива тривожна новина, пов'язана з домашнім улюбленцем, чекає вас від жінки. Беручи участь у складних грошових операціях, ви можете втратити енну суму грошей. Слід відмовитися від привабливих авантюр, що беруть початок у колі сумнівних особистостей.
Близнюки   Вам сьогодні не доведеться страждати від неуваги або відсутності певних відносин. Ці відносини можуть вплинути на думки і емоції оточуючих. Ви здатні вивести з себе, змусити нервувати когось із близьких.
Рак. Вам не вдасться втриматися від саркастичних зауважень. Якась дама з вашого давнього оточення здивує вас дивним повідомленням. Близька людина буде просто щасливий розлучитися з вами на час. Приводом стане конфлікт з вашого боку.
Лев   Ви зможете відчути деяке охолодження почуттів з боку партнера. Будете підозрілими і напруженими. У вас буде безліч обов'язків, які неможливо відкласти. Ситуація вимагає повної віддачі. Належить звертатися за підтримкою до однодумців.
Діва У цей день ви будете мало стурбовані ставленням людей, так як вас будуть цікавити матеріальні питання і власні можливості у веденні фінансових справ. Дуже важливо приділяти увагу правильному харчуванню, тому що згодом вам доведеться сильно попрацювати, щоб позбутися зайвої ваги.
Терези Якщо сьогодні Ви не схильні стримувати почуття, то зірки сигналять вам про шкоду подібної поведінки. Якщо зверніть увагу на знаки і умовності життя, ваше розуміння буде винагороджено. Не ви, а хтось із числа неприємних вам людей попаде в некрасиву ситуацію, прославиться непорядними вчинками.
Скорпіон Сьогодні не виключені неприємні моменти, коли поява забутих компаньйонів або колишніх друзів стане їх же метою, щоб нагадати вам про недостойних вчинках в минулому. Емоції будуть панувати над вами. Всі ваші дії будуть продиктовані почуттями.
Стрілець Сьогодні ви з обережністю повинні сприймати пропозицію про співпрацю, особливо якщо воно виходить від чоловіка. Це період стрімких зльотів і падінь, майже завжди пов'язаних з матеріальними і фінансовими можливостями. Ви легко можете впасти в борги, в невигідну для себе форму співпраці.
Козеріг Сьогодні на Вас чекають новини здалеку. Це стане ще однією інформацією до роздумів. Матеріальна сторона життя загостриться. Але ваша винахідливість дозволить заощадити потрібну суму грошей. Ймовірна зустріч з давнім другом. Належить застільна розмова. Це період розпаду існуючих зв'язків в особистому житті. Жінки будуть зосереджені на зовнішності і гардеробі. Чоловіків буде турбувати здатність подобатися оточуючим.
Водолій.   День буде відзначений високою активністю. У теж час, зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною Вашого необачного вчинку. Увечері настануть підходящий момент для з'ясування відносин з коханою людиною. Протягом дня будьте обережні з комп'ютером і автомобілем.В фінансовому плані день буде для вас цілком сприятливий.
Риби Сьогодні вам краще відпочити: у справах успіху не чекайте. Якщо Ви керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Так само, сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві та оптимальні способи вирішення застарілих проблем. Цілком можливо, що виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Життя нудне й одноманітне. Але все змінюється, коли приходять ВОНИ ... - гроші на карточку!



- Принеси мені води
- Мені лінь.
- Я відключу тобі інтернет!
- Чого бажаєте - чай, кава, капучіно?


Було б добре, як би кожен із китайців скинувся мені по 1 грн.

Собака - лучший будильник человека!

Posted by Комсомольская правда on 15 февраля 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат