Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.09.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі 2 вересня, середа. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави й бажаними людьми поруч. Нехай приємна ранкова прохолода додає вам бадьорості на початку нового дня. Будьте в гармонії з собою сьогодні і завжди!

Цитата дня:   Я зробив пропозицію своїй дружині на третій день знайомства, і все життя жалкував лише про два втрачені дні.

Аль Пачіно.


Погода 2 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 16-21°, вдень 31-36° тепла, в горах місцями вночі 11-13°, вдень 22-27° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 19-21°, вдень 34-36° тепла.



ІМЕНИНИ     2 вересня – Аделіна, Афанасій, Віктор, Іван, Максим, Самуїл, Тимофій.


Сьогодні також:

• Скінчання Другої світової війни внаслідок поразки і Капітуляції Японії на Далекосхідному театрі військових дій
День підприємця[1]
День нотаріату України



Цей день в історії

31 до н. е. — битва при Акції. Марк Віпсаній Агріппа, воєначальник римського консула Октавіана, розбив флот єгипетської цариці Клеопатри.
1192 — завершення третього хрестового походу (цього дня англійський король Річард I Левине Серце уклав у Яффі мирну угоду з султаном Саладіном).
1789 — засновано міністерство фінансів США.
1794 — з ініціативи французького еміґранта, герцоґа Армана Еммануеля дю Плессі де Рішельє на узбережжі Чорного моря почалося будівництво майбутнього містаОдеси.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)

Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен День ідеально підходить для працевлаштування та зміни роботи. Потрібно приймати будь-які зміни з радістю. Вам варто вирватися з полону своїх страхів і помилок. Намагайтеся не вступати в конфлікт із незнайомими людьми. Пам'ятайте, що наш світ дуже тісний, і погана інформація поширюється швидше за хорошу.
Телець Сьогодні домінуватимуть чуттєві бажання. Можна пофліртувати з колегами, щоб отримати більше уваги. У другій половині дня слід остерігатися пліткарів у своєму оточенні. Будь-яка інформація буде спотворена і може зіпсувати репутацію. Увечері особливо корисними будуть процедури по догляду за волоссям.
Близнюки   Сьогодні варто звернути увагу на свої жести і рухи. Наше тіло відображає безліч важливих речей. Можливо, проблеми, які ти приховуєш від оточуючих, видасть мова твого тіла. У другій половині дня доведеться докласти багато зусиль, щоб отримати потрібний результат. Зняти стрес допоможе порада близької подруги і тепла атмосфера.
Рак. Сьогодні не варто звертати уваги на сімейні негаразди. Останнім часом складнощі у стосунках заважають виконанню роботи. Підняття самооцінки зараз вкрай необхідне. Обери те, що ти зможеш зробити без особливих зусиль набагато краще за інших. Увечері не варто замикатися в собі, краще вирушити в клуб або ресторан.
Лев   У першій половині дня твоє невдоволення помітять оточуючі. Самоїдство і гординя - це якості, з якими варто боротися. Бажання відрізнятися від інших і домінувати потрібно трансформувати в корисні якості. У другій половині дня зверни увагу на поведінку співробітників. Не дай можливості ворогам плести інтриги за спиною.
Діва Сьогодні варто більше часу та уваги приділити зовнішньому вигляду. Не варто використовувати занадто яскравий макіяж, обмежся чином бізнес-леді. У другій половині дня твої успіхи публічно відзначить керівник. Використовуй вдалий момент, щоб затвердити свій авторитет у колективі. Увечері варто вирушити на романтичну вечерю з коханою людиною.
Терези Сьогодні варто остерігатися гніву і негативних емоцій. Важливо вчитися планувати свій час і слідувати наміченим шляхом. У другій половині дня тобі варто проявити уважність до проблеми колеги. Допомога співробітнику дасть можливість зміцнити свій авторитет. Увечері краще вирушити в гості до старих друзів, щоб розслабитися.
Скорпіон У першій половині дня потрібно використовувати хитрість і м'якість у спілкуванні з новими людьми. Завоювати довіру допоможе порада близького друга. Всі питання вдало вирішаться завдяки твоїй витримці та вмінню себе контролювати. У другій половині дня тобі не варто турбуватися про гроші, несподіваний прибуток вирішить усі складності. Увечері на тебе чекає приємна романтична пригода.
Стрілець Сьогодні душевні переживання будуть особливо гострими. Монотонна робота допоможе відволіктися від особистих проблем. Не варто себе звинувачувати, краще порадься з мудрою людиною. У другій половині дня потрібно уважно аналізувати отриману інформацію. Ризик обману дуже великий і може принести втрати.
Козеріг Сьогодні успішний і прибутковий день. Використовуючи свою природну чарівність, тобі вдасться отримати більше вигоди. У другій половині дня варто поговорити з керівництвом про підвищення. Наполегливість і сміливість дозволять відкрити нові перспективи. Увечері не варто нічого планувати, дій за настроєм.
Водолій.   Вранці твої близькі можуть спантеличити своїми проблемами. Не варто брати участі у з'ясуванні стосунків. Сконцентруйся на важливій розмові. Саме від твоєї зібраності і професіоналізму залежить вирішення ситуації. Самоосвіта - корисне і потрібне заняття, намагайся приділити цьому час.
Риби У першій половині дня твоє самопочуття може викликати додаткові складності. Не варто затягувати, краще відразу зайнятися своїм здоров'ям. Стосунки з колегами будуть напруженими і конфліктними. Намагайся менше звертати уваги на чужі недоліки. Розбираючи документи, ти знайдеш дуже важливу інформацію, яка допоможе розібратися в справах.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Чоловік, прийшовши з роботи, запитує у дружини:
- Ну, як справи, моя солоденька?
Вона йому:
- Все добре любий. Борщ зварила, котлеток насмажила, віконця протерла, дитячі речі всі перепрала! Ось сиджу шкарпеточки в'яжу. Завтра, якщо знову забудеш заплатити за інтернет, я тебе вб'ю!


Плітки - це коли німий говорить глухому, що сліпий бачив як одноногий по воді ходив.


Син запитав у мами:
- Мама, чому цукерка називається «Яблуко»?
- Тому що в неї додають трохи яблучка.
- А що додають у цукерки «Киць-киць»?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат