На підтримку українських воїнів платники обласного центру сплатили понад 19 млн. грн.

admin 30.07.2015 15:35 ПОДІЇ


        З початку року поступлення військового збору від платників податків, що перебувають на обліку в ДПІ у м.Ужгороді становлять 19831,4 тис. грн. В минулому році платники податків допомогли армії більше як на   10 млн.гривень.


Заступник начальника інспекції Василь Дюлай відмічає, що в місті склалася стабільна тенденція   поступлення податку на підтримку армії. Сплата військового збору йде на фінансування антитерористичної операції, тому кожна сплачена гривня – це особиста допомога кожного громадянина, нашим героям, які захищають батьківщину.
Якщо в січні поточного року загальна сума сплаченого військового збору складала 1892,3 тис.грн., в лютому – 2829,2 тис.грн., в березні – 2987,4 тис.грн. то в червні мешканці обласного центру заплатили вже 3253,9 тис. грн. вказаного податку.
Далі Василь Іванович наголошує, що фактичним фактором збільшення військового збору залишається офіційне нарахування заробітньої плати, чесна зарплата працівникам і звертається до робатодавців чітко виконувати вимоги законодавства стосовно нарахування і виплати офіційної заробітньї плати.
Також нагадуємо, що з 11 червня 2015 року набрав чинності Закон України № 381-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо військового збору», яким скасовується військовий збір на операції фізичних осіб з валютними цінностями, в тому числі на конвертацію валютних переказів, валютно-обмінні операції та операції з банківськими металами. Зокрема, Закон № 381 скасовує 1,5% військовий збір з доходів громадян від операції з купівлі/продажу валюти.

                                                                                                                                                                                                                                                                              ДПІ у м.Ужгороді


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат