Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.07.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 30 липня. Нехай ранкова кава дарує вам приємні хвилини насолоди. Додавайте до неї розмови з бажаними людьми, і хай жодні неприємні обставини не псують вам настрій. Вірте у краще, й воно обов’язково настане!

Цитата дня:   Життя таке коротке. Немає часу залишати важливі слова несказанними.

Пауло Коельйо

Погода 30 липня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, окремі грози. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 20-25°, в горах місцями 14-17° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, окремі грози. Видимість добра, місцями в дощі 2000 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 23-25° тепла.


ІМЕНИНИ   30 липня - Марина, Магдалина, Маргарита, Леонід



Цей день в історії

1502 — Христофор Колумб вперше зустрів представників народу майя
1793 — у Канаді почалося будівництво Йорка (тепер Торонто)
1812 — відбулась битва між російськими і французькими військами під Клястицями
1840 — Микола І заборонив використання назви «Білорусія», замінивши його на «губернії Північно-Західного краю».
1863 — До Київського цензурного комітету міністр внутрішніх справ Російської імперії Петро Валуєв надіслав таємний циркуляр проти української мови й українських видань, відомий як Валуєвський указ.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів членів об’єднання професійних художників Закарпаття з нагоди 25-річчя діяльності.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка робіт закарпатських митців “Спека” (живопис, кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня намагайся не відволікатися від важливої справи на непотрібні дрібниці. Постарайся об'єднатися з колегами, щоб поліпшити свої робочі показники. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з фінансовими питаннями. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівника, щоб вирішити виниклу проблему. Увечері старайся не перевтомлюватися і уникати фізичних навантажень, твій організм потребує відпочинку.
Телець Сьогодні варто приділити більше уваги роботі з документацією та аналізу отриманої інформації. Перешкоди, створені конкурентами, можуть призвести до додаткових витрат. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Не варто упускати вдалий момент, використовуй кожну можливість, щоб збільшити прибуток. Увечері тобі варто поговорити з партнером відверто і з'ясувати всі недоліки у стосунках.
Близнюки   У першій половині дня твоя неуважність може призвести до фінансових втрат. Не варто звертати уваги на провокації з боку опонентів, роби свою справу. У другій половині дня стосунки з партнерами будуть напруженими. Використовуй свою чарівність, щоб розрядити атмосферу і досягти компромісу. Увечері не варто сперечатися з родичами старшого покоління, це може призвести до розриву стосунків.
Рак. Сьогодні варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії успішних дій. Твої союзники можуть відмовитися від виконання поставлених завдань, що призведе до втрат. У другій половині дня варто відверто поговорити з керівником, щоб отримати підтримку в нових починаннях. Намагайся проявити поблажливість і спокій, щоб ухилитися від можливого конфлікту. Увечері тобі потрібно приділити увагу вирішенню сімейних питань.
Лев   Початок дня буде конфліктним і принесе багато складнощів, з якими важко буде впоратися. Постарайся не втручатися в плітки та інтриги колег. У другій половині дня партнери можуть виставити додаткові умови до договору, що може призвести до втрат. Тобі потрібно відкласти підписання важливих документів, щоб уникнути ризиків. Увечері обов'язково приділи увагу профілактиці хронічних захворювань.
Діва Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань завдяки заступництву впливової особи. Використовуй старі ділові контакти, щоб виконати поставлені завдання. У другій половині дня займися аналізом статистики, щоб розібратися в справах. Потрібно прислухатися до порад більш досвідчених фахівців, щоб отримати гарний результат. Увечері на тебе чекає несподівана зустріч зі старим другом.
Терези Цей день варто присвятити роботі з документами та аналізу своїх недоліків у роботі. Намагайся не поспішати у прийнятті важливих рішень, зважуй кожен свій крок. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Керівник відмовиться виконувати дану тобі обіцянку, що призведе до втрат. Увечері спробуй розслабитися за допомогою водних процедур і масажу.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто проаналізувати свої дії, щоб розробити успішну стратегію. Твої партнери запропонують об'єднатися для досягнення важливої мети. У другій половині дня вдалий час для публічних виступів. Ти отримаєш пропозицію від конкурентів, яка принесе прибуток. Увечері варто зустрітися з друзями і придумати цікаві розваги.
Стрілець Вранці тобі варто обмежити спілкування з особами, які провокують конфлікти. Будь уважніше при заповненні документів і підписанні важливих договорів. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в діалозі з партнерами. Тобі потрібно відстоювати свої умови, щоб уникнути втрат. Увечері проблеми родичів можуть забрати багато часу і нервів.
Козеріг Сьогодні сприятливий день для навчання та освоєння нових професійних навичок. Тобі варто подбати про вирішення питань зі старими партнерами. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани свого керівника. Сміливо можеш ризикувати, щоб отримати потрібний тобі результат. Увечері відвідай родичів старшого покоління, які потребують твоєї допомоги та уваги.
Водолій. Цей день сприятливий для відновлення старих ділових контактів. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні важливих питань і не відволікатися на дрібниці. У другій половині дня стережись інтриг своїх опонентів. Керівник може провести позапланову перевірку, тому наведи порядок у справах. Увечері твій партнер може спровокувати конфлікт на грунті ревнощів, стримуй себе.
Риби На початку дня твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Будь уважніше в діалозі з новими партнерами, існує ризик обману. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Тобі варто змінити свою поведінку і вчитися працювати в команді. Увечері можуть завітати гості, тому приготуй смачну страву на вечерю.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Що везете? Зброя, наркотики є?
- Зараз подивлюсь, мене просто мама збирала..


Для того, щоб виспатися, треба лягати спати не в той день, коли треба вставати.


- Люба, а давай влаштуемо одне-одному, незабутнi вихiднi.
- Ой звичайно коханий!
- Ну тодi до понедiлка!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат