Депутатів змусили показувати бюлетені з галочкою перед голосуванням

admin 24.02.2014 14:03 ПОДІЇ

Ганебного мера Ужгорода Погорєлова зняли в не менш ганебний спосіб.

Депутатів, які голосували за відставку мера Ужгорода Віктора Погорєлова, змусили показувати присутнім бюлетень на підтвердження відставки. Про це повідомляє сайт "Закарпаття онлайн".

Для відставки потрібен був 41 голос. Рівно стільки депутатів прийшло на сесію хоча і з великим запізненням. Як пише "Кліпнюс", для того, щоб факт усунення мера Ужгорода не провалився, активісти від банди Балог змусили всіх депутатів перед тим як кинути бюлетень у скриньку показати його громаді.

Таким чином всі 100% переляканих депутатів проголосували за відставку Віктора Погорєлова.

Після цього проголосували за відставку секретаря ради Світлани Король і на її місце призначили радника Віктора Балоги з інформаційних питань Віктора Щадея.

"Нагадаємо, що Віктор Щадей уже був секретарем ради. Він свого часу провів потужну інформаційну кампанію за сприяння Віктора Балоги на користь Віктора Погорєлова, щоб той став мером Ужгорода. Потім між мером і Щадеєм сталися непорозуміння через якісь земельно-майнові питання (дерибан) і вони посварилися аж до відставки Щадея. І ось тепер Щадей фактично керуватиме Ужгородом аж до чергових виборів.

Клан Балог повернув собі владу в місті", -- пище сайт "Кліпнюс".

Таким чином в Ужгороді одних хапуг в злочинний спосіб замінили на інших хапуг. Якщо це і було метою революції та очищення влади, то суспільство однозначно програло.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат