Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 24 лютого. Радійте тому, що маєте, і всіма силами намагайтеся зробити ще краще. Ранкову бадьорість подарує аромат свіжозвареної кави. Заряджайтеся приємними емоціями разом з нею і людьми, які вас оточують. Нехай жодне зло не проникає до вашої душі і не заслоняє вам мирного неба. Аби змінити щось навколо, треба починати з себе. Успіху вам у понеділок і смачного ранкового кавування!

Цитата дня: Якою б не була ейфорія від перемоги - радіти на Майдані РАНО. По-перше, сьогодні жалоба за героями! По-друге, до справжньої перемоги - далеко.

© Святослав Вакарчук


24 лютого 2014 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Вночі в горах місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 - 5° тепла, вдень 7 - 12° тепла. В горах місцями: вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0 - 5° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно - східний 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі 1 - 3° тепла, вдень 9 - 11°тепла.


ІМЕНИНИ   24 лютого - Влас, Всеволод, Гавриїла (и) л, Дмитро, Федора


Сьогодні також:
  Естонія: День незалежності
  Мексика: День прапора
• День святого Власа




Цей день в історії

1457 — перша писемна згадка про село Репинне, Міжгірського району Закарпатської області, Україна.
1466 — в Брюгге (Бельгія) відбулась перша з відомих лотерей, організатором якої була вдова фламандського художникаЯна ван Ейка.
1598 — Земський собор у Москві обирає Бориса Годунова на царство.
1656 — первосвященики Російської православної церкви повеліли хреститися трьома пальцями, проклявши «двоперстне хрещення».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
До кінця лютого — виставка "Фотографії, зроблені серцем".

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 6 березня — виставка "Творчість молодих".

Мукачево, вул. Автомобілістів, 13 («Eventum Hall»)
До 28 лютого — перша весільна виставка «Wedding goods».

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
До 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

«Доміон»
До 26 лютого — “Робокоп”. Поч. об 11.30, 18.10, 20.20. “Врятований”. Поч. о 16.00 та 22.20. “Вій, 3D”. Поч. о   13.40. «Хоробре серце, 3D”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 26 лютого   — «Помпеї”. Поч. о 10.00, 19.45. “Білка і Стрілка: Пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 12.00. “Київський торт”. Поч. о 13.30. «Робокоп”. Поч. о 15.15. «Мисливці за скарбаи”. Поч. о 17.30.   «Вій, 3D”. Поч. о 21.45.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
До 6 березня — виставка художника Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам доведеться вирішувати питання з нерухомістю та займатися побутовими проблемами. Постарайтеся не давати грошей у борг, зокрема родичам, оскільки ваші добрі наміри можуть призвести до протилежного результату. Увечері постарайтеся здивувати кохану людину несподіваним подарунком і приємними знаками уваги, це допоможе вам одержати позитивні емоції та взаємну відповідь із боку партнера.
Телець. Сьогодні ви можете зірвати гнів і злість на близьких людях, постарайтеся поводитися стримано в будь-якій ситуації. На роботі виникнуть складнощі, пов'язані з юридичними проблемами та контролюючими інстанціями. Щоб вирішити ситуацію, вам доведеться проявити максимум шарму та прихилити до себе опонентів, натиснувши на жалість і безпорадність, тільки тонка маніпуляція і хороший хабар допоможуть вам вийти з труднощів.
Близнюки. Старанна робота в першій половині дня може спричинити занепад сил і внутрішню спустошеність, постарайтеся не переносити своє роздратування на навколишніх. Щоб впоратися з негативними емоціями, найкраще скористатися техніками нетрадиційної медицини: корисною виявиться енергетична корекція або сеанс релакс-масажу з аромаоліями.
Рак. День буде дуже складним і насиченим різними подіями, вам доведеться постійно долати якісь перешкоди. Велика ймовірність, що гроші, на які ви сьогодні розраховуєте, одержати ви не зможете через непередбачені обставини. Увечері найкраще зняти стрес за допомогою фізичного навантаження: пройдіться пішки парком або займіться генеральним прибиранням удома.
Лев Сьогодні ваша сексуальна активність буде на висоті, особлива увага з боку протилежної статі та щедрі компліменти можуть полестити вашому самолюбству і розтопити ваше серце. Увечері ви можете опинитись в скрутній ситуації любовного трикутника, тому постарайтеся відмовитися романтичних зустрічей інтимного характеру, найкраще провести час у компанії старих друзів.
Діва. Не варто планувати важливих справ на першу половину дня, ви постанете перед непередбаченими проблемами, які вам доведеться вирішувати. Приїзд гостей увечері може застати вас зненацька, вам доведеться розщедритися і взяти участь у вирішенні чужих особистих проблем. Намагайтеся поводитися стримано та не дратуватися, інакше ви можете спровокувати серйозний скандал і навіть побутову бійку.
Терези   Використовуйте цей день для психоаналізу та роботи зі своєю підсвідомістю. Аналіз помилок минулого допоможе вам позбутися гнітючих проблем. Розберіться остаточно зі своїми життєвими цілями, не бійтеся розстатися з непотрібними людьми та кинути нудну роботу. Усі зміни, які ви сьогодні зробите, порятують вас від труднощів і невдач.
Скорпіон Ділова активність у першій половині дня принесе вам хороший фінансовий результат, постарайтеся встигнути якнайбільше та скористатися удачею. Вечір краще провести в компанії старих друзів, саме сьогодні стара дружба може дати поштовх для нових ділових справ і вигідних вкладень. Порадуйте себе чимось приємним, адже ви давно вже заслужили відпочинок і розслаблення: шопінг і дорога вечеря в класному ресторані будуть корисними, щоб забути про проблеми насущного дня.
Стрілець. Ваш настрій сьогодні може змінюватись надто часто, тому постарайтеся відкласти важливі зустрічі та не вступати в контакт із керівництвом, сьогодні ваші емоції можуть зіпсувати усталену репутацію, слід уникати якогось спілкування. Увечері краще зайнятися одержанням потрібної робочої інформації та складати плани нових досягнень. Стомлення і млявість можуть вплинути на особисті стосунки, тому ввечері краще усамітнитися.
Козеріг Сьогодні особливу увагу варто приділити особистим стосункам. Проявіть уважність і теплоту почуттів у стосунках із партнером, заздалегідь заплануйте романтичну вечерю, щоб здивувати кохану людину. Якщо ви перебуваєте в пошуку партнера, саме сьогодні у вас з'явиться шанс вступити в нові стосунки, для цього треба всього лише вибратися кудись після роботи і прийняти увагу протилежної статі.
Водолій. День може здатися вам нудним і стомлюючим, безглузді дії на роботі не приведуть до бажаних результатів. Щоб розсіяти неприємну атмосферу, займіться собою: нова зачіска і підбір нового стилю в одязі вас приємно захопить і зніме стрес. Вечір краще провести в незнайомому кафе за чашечкою чаю або чогось міцнішого, нові знайомства допоможуть вам відволіктися від метушні.
Риби День краще присвятити собі та задоволенню своїх бажань: виспіться, як слід, дозвольте собі полінуватися та розслабитися, адже ви давно вже заслужили відпочинок. Увечері вас чекає незвичайна зустріч із людиною, яка змінить ваші усталені стереотипи про любовні стосунки, раптовий спалах пристрасті може викликати серйозні наслідки. Задумайтеся серйозно, перш ніж вступати в нові стосунки.

А зараз — усміхніться :)



Буває, хочеться вийти ввечері, затягтися цигаркою, подивитися на зірки, задуматися глибоко про життя ... от тііііільки шкода, я не курю.



- Привіт, у тебе який віндовс стоїть?
- У мене опера.
- Ясно, питань більше немає.


Справжній чоловік ніколи не підніме на жінку руки, тому, що у справжнього чоловіка на жінку піднімається зовсім не рука!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат