Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 18 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі і намагайтеся підтримувати бадьорий настрій протягом дня. Нехай всі справи вирішуються з легкої руки, а горнятко улюбленої кави бадьорить вас до швидкої роботи. Запрограмовуйте хороший настрій й сміливо розпочинайте новий день, адже він неодмінно буде вдалим!

Цитата дня:   Якщо ви хочете добитися успіху, уникайте шести пороків: сонливості, ліні, страху, гніву, ледарства і нерішучості.

© Конфуцій



18 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 5-10° тепла, у горах місцями вночі 4-6° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер слабкий. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 8-10° тепла.

18 лютого ІМЕНИНИ відзначають Гафія (Агафия), Воиф, Евагрий, Елладий, Макар (Макарий), Михайло,


Цей день в історії

1676 — Ісаак Ньютон заявив: «Я бачив далі, бо стояв на плечах гігантів».
1885 — уперше опубліковані «Пригоди Гекльберрі Фіна» Марка Твена.
1913 — Педро Ласкуран встановив рекорд, пробувши на посаді президента Мексики одну годину. Він прийняв присягу, призначив спадкоємця й пішов у відставку.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 19 лютого — “Робокоп”. Поч. об 11.40, 15.30, 19.20 та 21.30. “У спорті тільки дівчата”. Поч. о 13.50, 17.40. «Хоробре серце, 3D”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 19 лютого   — «Робокоп”. Поч. о 10.00, 13.50, 18.30. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.10. “Афера по-американськи”. Поч. о 16.00. “Вовк з Уолл-стрит”. Поч. о 20.40.   «Вій, 3D”. Поч. о 23.50.


Ужгород, Будинок профспілок, вул. Руська, 3
До 14 лютого — фотовиставка "Закарпаття. Весна—Осінь 2013".

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Постарайся, що б ти не робила, приносити користь оточенню. Нехай виконання тобою завдань полегшить комусь життя, врятує когось - у прямому чи переносному сенсі. Андерсен колись сказав: «Приносити користь світу - це єдиний спосіб стати щасливим». Знайди себе в цьому, отримай задоволення, віддаючи. Увечері велику користь і купу задоволення доставлять тобі активні ігри з дітьми.
Телець Сьогодні не варто робити дорогих покупок за велінням серця й емоцій. Потім розум розчарується. Ти протягом усього дня перебуватимеш під враженням нещодавнього побачення, ночі кохання або просто від приємного і нового знайомства з чоловіком. Це надаватиме тобі сили та бажання зростати, діяти, досягати нових вершин. Колись Гельвецій написав з такої нагоди: «Любов у людини - могутнє джерело діяльності».
Близнюки Не варто в першій половині дня відволікатися на несуттєве і неважливе. Не витрачай свої сили даремно. У другій половині дня хтось із твоїх знайомих поверне тобі давно забутий борг. І ти приємно здивуєшся цьому. Всі сімейні проблеми, які можуть виникнути до сьогоднішнього вечора, краще вирішувати спільно, з усіма домочадцями. Це зблизить вас і прискорить вирішення поставлених перед вами завдань.
Рак. Не варто форсувати події і процеси на роботі - нехай все йде своїм чередом. Дозволь ситуації визріти самостійно і по обіді ти побачиш пролом, який тобі необхідно «залатати». А до цього - вичікуй і спостерігай. Також не варто занадто покладатися на допомогу і підтримку оточення - сьогодні тобі в основному доведеться бути самостійною. Не слухай обіцянки - загалом це просто слова.
Лев Більшу частину дня тобі потрібно взяти на озброєння фразу Сенеки: «Ми на багато що не наважуємося не тому що це важко; це важко саме тому, що ми на нього не наважуємося». Не варто боятися нового і незвіданого. Пам'ятай, що переможців не судять - сміливо рушай уперед і добивайся поставлених цілей! Вечір проведи з чоловіком - не дайте один одному нудьгувати.
Діва. Ти помітиш, що в деяких питаннях тобі несказанно щастить. Не варто дуже шумно і голосно реагувати на це - не привертай увагу і нікому нічого не розповідай. Не переймайся через висловлювання і поведінку людей, що оточують тебе. Побережи свої нерви -і збережеш нормальними ваші стосунки. Вечір проведи зі своїми близькими та рідними.
Терези Сьогодні буде багато руху, суєти і виконання поточних обов'язків. Постарайся знайти в цій рутині якийсь сенс і хоч трішки задоволення. Дізраелі сказав: «Дії не завжди приносять щастя; але не буває щастя без дії». Нехай сьогоднішні «рухи» будуть етапом на шляху до твого щастя, щастя реалізації та професійного зростання. Увечері тобі доведеться займатися домом - близькі та рідні мимоволі залучать тебе в цей процес.
Скорпіон Завдання і цілі все ускладнюються і озлоблюються. Але тобі вистачить сміливості, зухвалості і натхнення, щоб пересилити це і пройти певний рубіж, етап у своєму житті. У другій половині дня та ввечері багато хто з вас «втратять голову» від любові, закоханості - тобі зізнаються в коханні, зроблять пропозицію, або просто хтось запросить на побачення і в тебе від цієї людини запаморочиться голова. Гете сказав із такої нагоди: «Та хіба любов має щось спільне з розумом!»
Стрілець Найпродуктивнішим часом буде перша половина п'ятниці - ти зможеш надолужити згаяне і пристойно зрушити на шляху до мети. У другій половині дня варто знизити свою активність. Це несприятливий і вкрай важкий час для ривків, звершень і починань. Все йтиме зі «скрипом». Але Черчілль сказав: «Успіх - це рух від невдачі до невдачі без втрати ентузіазму»
Козеріг Довіра і відкритість - якості, які сьогодні потрібні від тебе на роботі. Ти зможеш сміливо довіритися, поділитися проблемами. При цьому старайся перебувати в оточенні милих і приємних людей - у будь-яких стосунках - ділових і особистих - людині має бути комфортно. Увечері дуже бажані заняття спортом - сходи в спортзал, в басейн. Або просто в студію танців - той же спорт, але ще й приємний.
Водолій. Виникнуть клопоти у взаєминах. У тебе наростатимуть якісь претензії до свого партнера, причому, не завжди обґрунтовані. Потрібно завжди пам'ятати - не можна у стосунках отримувати щось, не віддавши чогось натомість. Як казав Сенека: «Якщо бажаєш бути коханим, кохай». Зустріч із друзями, запланована на вечір, додасть тобі оптимізму, настрою і принесе багато посмішок.
Риби Зростання і розвиток - професіоналізму, особистих талантів і навичок - головні теми сьогоднішнього дня. Краще, звичайно, піти на якісь лекції, курси, відвідати важливий семінар. Китайці кажуть: «Не бійтеся зростати повільно, бійтеся залишатися незмінними». У другій половині дня вкрай необхідна обережність у фінансових питаннях - не роби необдуманих покупок.




А зараз — усміхніться :)

Є питання до уряду: чому рецепт сиру з дірками використовується при виробництві асфальту?


Вийшовши з під'їзду який замело, та одразу опинившись по пояс в снігу я зрозумів що до такої весни життя мене не готувало.



Коли менi погано - мене забирає швидка, коли добре - мiлiцiя.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат