Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 12 лютого. Бадьоріть свій ранок горнятком ароматної кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай вас надихають позитивні ідеї та хороші люди, адже їх навколо так багато. Улюблених вам солодощів до кавування й хороших справ у середу!

Цитата дня:   Можна ось так от мотатися, бути втомленим, виснаженим, мати серйозні фінансові проблеми, бути застудженим, і при цьому бути абсолютно щасливим ... абсолютно ... просто з тієї причини, що тебе чекають. І знаєте, не просто от так от чекають, а чекає та, яка потрібна тобі, щоб тебе чекала. Тому що є ті, які чекають, ну і нехай почекають. Дочекаються! А можна бути навпаки здоровим, перспективним, успішним і бути абсолютно нещасним, ну, бо тебе не чекають. Вона не чекає, і здається, що взагалі ніхто не чекає.

© Євген Гришковець "Планета"

11 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, вранці на високогір'ї мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 5-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 10-12° тепла


ІМЕНИНИ 12 лютого - Василь, Григорій, Іван, Іполит, Петро


Сьогодні також:

Трьох Святих — Івана Златоуста, Василія Великого та Григорія Богослова

Цей день в історії

1924 — Прем'єра «Блакитної рапсодії» Джорджа Гершвіна.
1936 — У Києві відкрилася перша виставка народного мистецтва України.
1939 — Відбулися перші вибори до Сейму Карпатської України.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 12 лютого — «Вій, 3D». Поч. о15.50, 20.10. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.00, 18.20, 22.30. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 13.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 12 лютого   — «Вій, 3D”. Поч. о 10.00, 16.00, 22.00. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.30, 18.30.   “Білка і Стрілка: пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 14.15. “Ця незручна мить”. Поч. о 20.15.

Ужгород, Будинок профспілок, вул. Руська, 3
До 14 лютого — фотовиставка "Закарпаття. Весна—Осінь 2013".

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. З самого ранку прислухайся до своєї інтуїції. Намагайся виконувати розпорядження своєї «чуйки», і ти зможеш краще оптимізувати свій робочий процес і вирішення важливих завдань. Надвечір питання, які потребують твоїх комунікативних навичок, твоєї товариськості, вирішуватимуться важко. Ти станеш більш закритою та камерною. Займися-но краще паперами та діловим листуванням, а не живим спілкуванням із колегами або клієнтами.
Телець Будь уважна до своїх рідних - близьких і дітей - вони сьогодні будуть дуже вразливі і вимагатимуть до себе більше уваги: хто через примхи, хто черех хворобливий стан тощо. Одним словом - зроби їм сьогодні щось приємне і добре. Головне - безкорисливо! На роботі візьми невелику паузу у виконанні важливої справи або в роботі над важливим проектом. Ти все встигнеш!
Близнюки Сьогодні не твій день. Всі нинішні фінансові питання та клопоти постарайся перекласти на плечі когось із співробітників. Або взагалі тимчасово, по можливості, відклади їх. Ти не зможеш адекватно попрацювати з ними. Також не варто сьогодні (особливо ввечері) експериментувати на кухні - твоя голодна сім'я може бути розчарована твоєю новою стравою або якимось пікантним соусом. І в результаті - голодне роздратування і замовлена піца.
Рак. В дорозі - куди б ти сьогодні не їхала і на якому транспорті - громадському чи особистому - на тебе чекають перешкоди і затримки. Будь-яка дорога буде складною і напруженою. По обіді пройдися по магазинах і, наповнивши холодильник, запроси до себе в гості своїх друзів. Існує можливість (та й потреба також!) добре посидіти.
Лев На роботі цього дня все мирно і спокійно. У такому неспішному режимі ти зможеш без проблем вирішити багато питань, в основному поточних. Головне - відклади на потім метушню і клопоти з документами і цінними паперами - не варто ходити в інстанції за довідками, нести документи на підписання тощо, купувати акції... Вдома дозволь своїм близьким сьогодні розпоряджатися домашнім бюджетом.
Діва.На роботі тобі важко буде зосередитися - твої інтереси весь час «стрибатимуть» із теми на тему. У другій половині дня присвяти свій час врегулюванню та налагодженню стосунків родичів - тіток, дядьків, братів тощо. Ти з успіхом можеш виступити арбітром у їхніх суперечках і розбіжностях. Особливо, коли ти будеш не зацікавлена в предметі спору. Наприклад, тітчина нерухомість.
Терези Не треба сьогодні планувати або влаштовувати поїздки і переміщення - як відрядження, так і з метою відпочинку. Інакше існує великий ризик втратити щось у дорозі, особливо з документів або цінних речей. Краще зайнятися справами, що стосуються твого близького оточення. Увечері тебе захопить якийсь цікавий фільм або гарна книга. Полежи, дай собі відпочити.
Скорпіон Не варто сьогодні відмовляти близьким, знайомим, сусідам у допомозі - вони потребуватимуть саме тебе. Не розчаруй їхню віру в доброту і сердечність. У другій половині дня ти відчуєш спад вітальності - життєвої енергії. Це відіб'ється на твоїй працездатності і продуктивності праці. Постарайся не напружуватися і, по можливості, не навантажуватися складними завданнями. Краще зайнятися поточними проблемами.
Стрілець У першій половині дня ти будеш більш продуктивна і працездатна. Прийде розуміння багатьох потрібних тобі процесів, виникне інформація про вирішення нагальних питань і т.д. Також не скупись і навчися ділитися важливою інформацією зі співробітниками та колегами. Взагалі - обмеж свої контакти і зв'язки. Зведи їх до спілкування тільки з найближчими людьми - що на роботі, що в приватному житті.
Козеріг Все, що вимагає твого інтелектуального включення, підходу, краще відкласти на пообідній час. Інакше з самого ранку твоя підвищена емоційність не дозволить тобі тверезо мислити. У підсумку можуть бути безглузді помилки або проблеми через банальну неуважність. Не варто планувати спільний із кимось вечір - краще не давати нікому обіцянок і просто провести його в тиші і спокої
Водолій. День буде насичений подіями і, свого роду, пригодами. Не варто відразу занурюватися з головою в те, що відбувається - більше задоволення ти отримаєш, якщо займеш позицію спостерігача. А включатися варто лише в ті проекти і справи, які тебе щиро зацікавлять, зачеплять за живе. Вечір проведи вдома зі своїми найулюбленішими людьми.
Риби Більше доведеться і захочеться займатися сімейними справами. Найкраще зробити генеральне прибирання, випрати і почистити все, що можна чи потрібно. Тим більше, що в такі моменти краще міркувати - у тебе скоро почнеться важливий проект, і потрібно подумати, як до нього підступитися. Плюс - фізична праця піде на користь твоєму здоров'ю. Після такого дня, звичайно, ти заслужила на вечірній відпочинок і задоволення.



А зараз — усміхніться :)


Ти сидиш на моїй шиї, виносиш мені мозок, п’єш мою кров. А тепер дивись, чим це для тебе зараз закінчиться …
- Любий, ти мені щось кажеш? – Запитує дружина з кухні.
- Та ні, це я збираюся комара вбити …



- Підемо, поп’ємо кави? – Якось дивно ти вимовляєш слово горілка..




- Блядський шматок дибіла. Ну візьми ти слухавку, скотина.
- Алло.
- Привіт, милий, я так скучила...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат