Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 11.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 11 лютого. Затримуйте увагу на приємних речах і з легкістю приймайте новий день. Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а близьку оточують увагою і турботою. Смачного кавування у хорошій компанії і загалом хорошого вівторка!

Цитата дня:   Щастя існує тільки тоді, коли є з ким його розділити.

© "Into the Wild"


11 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, вранці на високогір'ї мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 5-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 10-12° тепла


ІМЕНИНИ 11 лютого - Герасим, Гнат, Лаврентій, Роман

Сьогодні також:
• Всесвітній день хворих
• День заснування держави (Японія)


Цей день в історії

1852 — Микола Гоголь кидає у вогонь рукопис другого тому «Мертвих душ».
1865 — Чарльз Лютвідж Доджсон вигадав собі псевдонім «Льюїс Керрол»
1878 — опубліковано перший щотижневий прогноз погоди (Велика Британія)
1894 — загальні збори у Львові започаткували народження першого українського молодіжного спортивного товариства «Сокіл».



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 12 лютого — «Вій, 3D». Поч. о15.50, 20.10. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.00, 18.20, 22.30. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 13.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 12 лютого   — «Вій, 3D”. Поч. о 10.00, 16.00, 22.00. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.30, 18.30.   “Білка і Стрілка: пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 14.15. “Ця незручна мить”. Поч. о 20.15.

Ужгород, Будинок профспілок, вул. Руська, 3
До 14 лютого — фотовиставка "Закарпаття. Весна—Осінь 2013".

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День варто присвятити вирішенню якихось важливих спірних питань. Потрібно постаратися не довести справи до юридичної тяганини. Скористайся порадою більш дорослої, мудрої або значимої в твоїй області особи. Це буде найкраще вирішення дилеми. Увечері твоєму потенційному оптимізму потрібне буде потужне підживлення - спілкування з друзями.
Телець Самота, інтернет, нерозібрана кореспонденція - найкраще проведення часу на сьогодні. Не варто цього дня приймати різких і необдуманих рішень - тобі необхідно, зібравши, ще й обробити інформацію. Та й «козирів» у тебе наразі мало - не час йти ва-банк. Увечері внеси в свої стосунки хоч трохи романтики і чуттєвості. Для цього можна і потрібно використовувати білизну та всілякі товари з магазинів для дорослих.
Близнюки Найпродуктивніший час сьогодні - перша половина дня. Постарайся виконати всі важливі справи в цей період. Опівдні будуть важливі зустрічі, поїздки та спілкування. Це посприяє збору та обробці потрібної інформації, що в свою чергу допоможе твоєму вирішенню важливих ділових питань. На вечір заручися підтримкою своїх найближчих друзів.
Рак. Сьогодні варто зайнятися розбором інформації, що надходить ззовні, упорядкуванням паперів на своєму столі і в шафі. Колеги і співробітники, як зговорившись, залишать тебе в спокої, проявлять взаємоповагу і підтримку. Зможуть тебе навіть прикрити, у разі чого. Увечері добре разом із партнером будувати плани на майбутнє, планувати відпустку або хоча б наступні вихідні.
Лев Добре цього дня планувати свій майбутній бюджет і вносити серйозні зміни у вже існуючий. Запроси на нараду бухгалтера, економіста та комерційного директора і вибудуй майбутню стратегію розвитку бізнесу. У другій половині дня, точніше, вже ввечері краще побути вдома, на самоті, з гарною книгою. Постарайся в цей час обмежити своє спілкування з близькими - тобі потрібно гарненько відновитися.
Діва. Не варто сьогодні займатися вирішенням фінансових питань. Краще поміркуй, сплануй своє недалеке майбутнє. Позбудься (для початку подумки) непотрібного тобі й наносного - усіляких забобонів і стереотипів. Звільнити місце, ти можеш «впустити» в своє життя щось нове і приємне. Ближче до вечора тобі корисне емоційне розвантаження - сходи з друзями в розважальний заклад і гарненько «відірвися».
Терези Сьогодні в середині дня ти можеш отримати дуже приємні новини здалеку. Але вони не стосуються роботи - швидше за все це інформація особистого характеру. Не потрібно ввечері зловживати і переборщувати з розвагами і алкоголем - сьогодні не найкращий день для цього. Може статися, що тобі потім буде соромно перед іншими і перед самою собою за проведений тепер вечір.
Скорпіон Початок дня і до обіду ідеальний для ділових переговорів і поїздок, відряджень. Ти зможеш вдало зібрати потрібну тобі інформацію з цікавого проекту, зможеш заручитися підтримкою деяких впливових осіб. Одним словом - день вдасться. Увечері листування (пошта, смс) можуть викликати емоційний сплеск - як хороший, так і не дуже. Зберися і не нервуй - інформація, яку ти отримала, не зовсім правдива.
Стрілець У першій половині дня займайся легкими і необтяжливими справами, більше спілкуйся з колегами, скоріше на абстрактні теми. Не варто починати важливі справи в цей час - ти не матимеш потрібного робочого настрою. Увечері віддай «кермо влади» своїй коханій людині - нехай розважає тебе так, як вважатиме за потрібне. А ти не втручайся і просто слухайся Долю.
Козеріг Вдень тобі раптово пощастить - ти знайдеш, абсолютно випадково, потрібну тобі інформацію, зустрінеш важливу для тебе особу тощо. З обіду доведеться займатися всякими життєвими побутовими справами - облаштуванням офісу, прибиранням, закупівлею всіляких витратних матеріалів тощо. Це, до речі, гарний час для наведення порядку на робочому місці - на столі, в столі і т.д. Увечері проведи час із близькими, піди з ними куди-небудь - у кіно, на виставку тощо.
Водолій. Сьогодні приділяй максимум уваги своєму здоров'ю. Вдома ввечері не провокуй себе і свою половинку - існує великий ризик імпульсивних суперечок і висловлювань, що ранять одне одного. Не поспішай із висновками, дай іншому і собі виговоритися, аргументувати ту чи іншу свою поведінку і слова. Одним словом - зроби все можливе і неможливе, щоб, у крайньому випадку, суперечка не переросла у сварку.
Риби Майже весь день ти будеш зайнята своїми фінансовими питаннями. Питання: «Де взяти грошей на те та інше?» стоятиме на порядку денному досить гостро. Також не забувай про свою фізичну форму - не ігноруй зарядку, басейн. Друга половина дня буде динамічнішою, ніж перша - тобі доведеться рухатися в підвищеному темпо-ритмі. Увечері на тебе чекає сюрприз від другої половинки - отримай задоволення сповна!


А зараз — усміхніться :)



- А який у тебе зріст?
- 145 см.
- Ти така маленька принцеса. А скільки важиш?
- А важу ще менше, 120.


Допоможіть! Мій кіт накурився! Він сів у пральну машину і поїхав! Я б наздогнав його на пилососі, але у мене немає вентилятора.


Українські швидкорозчинні дороги.
Просто додай води!

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат