Ще майже 3 тисячі закарпатців легально працевлаштовані

admin 11.02.2014 10:36 ПОДІЇ

Протягом 2013 року державними податковими інспекціями ГУ Міндоходів у Закарпатській області виявлено 2811 не облікованих найманих працівників. З цими працівниками не було оформлено трудові відносини в установленому законом порядку.

Завдяки проведеним зустрічам, співбесідам та іншим заходам із роботодавцями, громадяни отримали можливість легально працювати. Економічний ефект від цих дій – до бюджету спрямовано 505 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

– Легалізація найманої праці, відмова від виплат зарплати в "конвертах" – ці питання є одними з провідних на порядку денному у роботі органів Міндоходів. Тільки протягом січня 2014 року працівниками управління доходів і зборів з фізичних осіб, виявлено 101 найманого працівника, з якими не було оформлено трудові відносини в установленому законодавством порядку. Після проведених усіх необхідних процедур до бюджету надійшло 46 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та понад 130 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, – зазначає Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

admin


За матеріалами Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат