Чому Балога в опозиції сам до себе

admin 10.02.2014 13:20 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook   про наслідки Конституційного шабашу в 2010 році та політичне пристосуванство Балог:

«Київський колгосп Януковича у ВРУ (більшість) з самого 30.09.2010р. спокійнісінько сидів і не пукав з приводу державного заколоту, здійсненого членами Конституційного Суду,   а саме - ЗЛОЧИНУ, вчиненого групою осіб, який призвів до зміни державного устрою та ОСОБЛИВО ТЯЖКИХ НАСЛІДКІВ ДЛЯ НАРОДУ УКРАЇНИ І ДЕРЖАВИ в цілому.

Не відкрито кримінальне впровадження, не відсторонені від посад винуваті, не вжито запобіжного заходу. Злочин цей по важкості вище тероризму, бандитизму, масового вбивства тощо. Наслідки цього заколоту очевидні. Безкарно розкрадено понад 60 млрд. доларів зовнішніх запозичень, узурповані всі гілки влади (також злочин), у владу вмонтовано криміналітет і бандформування,   які керують міліцією і прокуратурою... доходи населення (реальна платоспроможність) знижуються протягом чотирьох років поспіль.

Конституційне угруповання під ватажкуванням А. Стрижака відмінило голосування по Конституції у парламенті, вищому законодавчому органі, а голова ВРУ В. Литвин в злочинний спосіб оприлюднив (на що не мав жодного права) новий текст редакції Основного Закону.

Суть. У 2010-му році можна було свиснути КСУ і прийняти неправове рішення, а зараз свиснути «НЕЗЗЯ». Тому що Президенту так подобається керувати, а значить не хочеться свиснути бригаді "Стрижак і Ко" для відміни свого ж рішення.
Тим часом результати ТОГО голосування м'яко лягли в рідному Закарпатті. Ростуть у стрижаків торгівельні центри, їздять "Ламборджіні", "Феррарі"..., малий Стрижак має місце в обласній раді (чи ви десь чули виступ цього "яскравого" політика) і, ...   готується очолити одну з майданних політичних сил в нашому краї. Це за таких і гинуть люди на Майданах. Браво!

У Закарпатті політичне життя сумнозвісного прізвища Балог взагалі увійшли у фазу повної і глибокої шизофренії. Вони з 1998 року -- влада. Віджимали зі всього живого і мертвого (за останні 4-и роки періоду Януковича В.Ф. також). І тут раптом Майдан, пару лимонів з портретами мертвих президентів Америки в чемодан і для Сєні (реноме - "Сєня - деньги вперёд" збережено), тут пацканчики, лунченки інша політдистрофія мовчать, а балоги - бзец - опозиція.

І голосують за новий свій кооператив "Все Балогам" прямо у кріслі вищого представницького органу регіональної влади. Т.б. ВОНО сидить у владі, там же краде, там же дах контрабанді, відкати й ін. "державницькі" ділюги і ВОНО також в опозиції до цього, т.б. до себе. Балоги і влада, Балоги і злодії, Балоги і в опозиції. До самих себе! Ура! І все очолюють. Права нога в опозиції до лівої, а гузиця одна. Шиза регоче, жиди плачуть, балоги крадуть і багатіють, електорат вже напружився і не продасться за 200 грн. Мінімум за 300. Далі все на круги своя. Хай живе наша рідна і співуча бидляча РЕВОЛЮЦІЯ!»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат