Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 7 лютого. З легкістю відпускайте людей, які обтяжують вас своєю присутністю, адже ви не заслуговуєте на погані емоції. Завершення робочого тижня проводьте у бажаній компанії за чашечками гарячої кави. Хороших справ у п’ятницю, швидкого їхнього завершення й корисного релаксу на вихідних!

Цитата дня:   В тибетській традиції радять дивитися на життя очима мандрівника, який на декілька днів зупинився в готелі: йому подобається номер, подобається готель, але не прив'язується до них надмірно, бо знає, що все це не йому належить, і він незабаром поїде.

© Сантою Кхадра


07 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно, вночі сніг, мокрий сніг, вдень дощ, в горах мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. Подекуди ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно, вночі мокрий сніг, вдень слабкий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 3-5° тепла.


ІМЕНИНИ 7 лютого - Олександр, Віталій, Кирило, Мойсей, Петро, Тимофій, Фелікс, Пилип


Цей день в історії

1483 — відомий український вчений Юрій Дрогобич у Римі, у Ехуаріуса Зільбера видав книгу «Прогностична оцінка поточного 1483 року» (Iudicium pronosticon Anni M.cccc.lxxxiii), яка є першою відомою друкованою книгою українського автора.
1831 — польський Сейм затвердив червоно-білий прапор в якості національного
1889 — американець Герман Голлеріт (Herman Hollerit; 1860–1929) запатентував першу електричну обчислювальну машину



Що сьогодні   і на вихідних буде в Ужгороді та краї


Ужгород, ковзанка “Ice Land”
8—9 лютого — свято солодких фанків «Фанки Fest». Поч. о 12.00.

Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
До 9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

«Доміон»
До 12 лютого — «Вій, 3D». Поч. о15.50, 20.10. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.00, 18.20, 22.30. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 13.40.

Кінотеатр “5-й елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 12 лютого   — «Вій, 3D”. Поч. о 10.00, 16.00, 22.00. «У спорті тільки дівчата». Поч. о 12.30, 18.30.   “Білка і Стрілка: пригоди на місяці, 3D”. Поч. о 14.15. “Ця незручна мить”. Поч. о 20.15.

«Бавка»
9 лютого — “Про Янка-дурня, чорта і сиротинку Марисю” (О. Жюгжда). Поч. об 11.00 та 13.00.

“Funky Lounge” (вул. Швабська, 51а)
9 лютого — показ фільму “Капоте”. Поч. о 20.00.


Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
3—9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

Ужгород, Будинок профспілок, вул. Руська, 3
До 14 лютого — фотовиставка "Закарпаття. Весна—Осінь 2013".

Виноградів, міська картинна галерея "Імпасто"
9 лютого — 5 березня — фотовиставка неформального руху Виноградова від 60-х до сьогоднення “Було, є і буде..” (автор Р. Тіводор).

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Художники Закарпатської Гуцульщини”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти зможеш знайти відповіді на багато питань, які тебе хвилюють. І це стосується не тільки роботи, але й особистого життя, стосунків у сім'ї тощо. Це день одкровень. Ти можеш сьогодні побачити важливий або віщий сон, наприклад. Можна сьогодні, якщо є необхідність, відвідати астролога, таролога тощо. У будь-якому випадку - прислухайся і придивляйся до світу.
ТелецьНе варто бігти «попереду паровоза» - займайтеся негайними питаннями - цього дня краще зібратися з силами і попрацювати над поточними і дріб'язковими справами. Цей час не для грандіозних звершень і подвигів - почекай трохи. Тільки надвечір тобі може прийти в голову рішення одного найважливішого і серйозного питання. Але запам'ятай хід своїх думок і продовж працювати в цьому напрямку з понеділка.
Близнюки Сьогодні постарайся правильно розпорядитися своїми силами і ресурсами - тебе має вистачити і на роботу, і ввечері на сім'ю. Інакше хтось страждатиме. Не варто довірятися іншим людям і йти на проводу у їхніх почуттів, бажань тощо. Інакше ризикуєш потрапити в чуже поле маніпуляцій. Хто і що б не говорив або вимагав від тебе - саме сьогодні на поступки йти не варто. У підсумку виявиться, що доведеться переступити через себе.
Рак. Цей день варто витратити на інтелектуальну роботу. Як би не хотілося сьогодні ризикувати - краще цього не робити. І особливо в сфері, що стосується фінансів - особистих чи корпоративних. У другій половині дня буде напруга і свої складності в партнерських взаєминах. Тобі буде потрібно зібрати всю свою волю і рішуче... піти на угоду і компроміс. Це стосується як ділового партнерства, так і особистого.
Лев У першу половину дня можливий прорив у якійсь застояній справі - її буде зрушено з мертвої точки. І будуть прояснені певні деталі та обставини, від яких у майбутньому багато чого залежатиме. Постарайся не упустити ці «речі». У другій половині дня з'явиться термінова справа, і буде спокуса залишити її на понеділок. Але робити цього не слід - в понеділок буде своя така ж «справа».
Діва. У першу половину дня можливий прорив у якійсь застояній справі - її буде зрушено з мертвої точки. І будуть прояснені певні деталі та обставини, від яких у майбутньому багато чого залежатиме. Постарайся не упустити ці «речі». У другій половині дня з'явиться термінова справа, і буде спокуса залишити її на понеділок. Але робити цього не слід - в понеділок буде своя така ж «справа».
Терези Будеш розсіяною з самого ранку. Тому відклади найважливіші справи і вирішення складних питань хоча б до завтра. Не концентруйся на чомусь одному. Краще займатися різними несуттєвими питаннями. А краще взагалі взяти відгул. У другій половині дня збери у себе гостей - найближчих і бажаних, або сама сходи в гості. Тобі потрібно максимально розвіятися, щоб увійти в ритм майбутніх вихідних днів.
Скорпіон З самого ранку буде небувалий приплив енергії і бажання звершити великі справи. Ти будеш переповнена впевненістю, оптимізмом і волею до перемоги. Заплануй на сьогодні максимальну кількість справ. Особливо йдеться про давно застояні процеси і ситуації, а також про поточні, які ніяк «не хочуть» виконуватися через їхню монотонність. Вечір проведи з родичами, або просто зателефонуй братам, сестрам. По можливості, краще, звичайно, зібрати їх усіх разом.
Стрілець З самого ранку буде якась плутанина і хаос у планах і завданнях на день. Підлеглі проявлятимуть якесь невміння і непрофесіоналізм, що змусить тебе понервувати і позлитися. Не варто приймати все близько до серця - дозволь ситуації самій розкритися і закритися - будь-який процес не нескінченний. Будь гнучкою і готовою до зміни ситуації на ходу. Вечір проведи, як і годиться вечору п'ятниці - відпочинь із друзями.
Козеріг Цей день призначений для активних та енергійних дій. Сьогодні перемагають тільки ті, хто не сидить на місці, а під усіма вітрилами рухається вперед. Став перед собою чіткі і конкретні завдання і йди до їх звершення твердою ходою. Вечір проведи так, як переможці - роби те, що тобі хочеться - «переможців не судять» - максимум свободи і позитивних емоцій.
Водолій. Цього дня можна і потрібно займатися справами, що потребують завзятості, наполегливості і максимальної концентрації уваги. У другій частині дня потік інформації, дзвінків і листів посилиться. Важливо вчасно встигати реагувати на все це «неподобство». Увечері перемкни увагу і змісти акценти - просто і банально «відірвися» зі своїми нерозлучними подругами.
Риби Сьогодні ти матимеш багато енергії, ресурсів і сил для втілення в життя задуманого. Твої цілі і професійні мрії стануть трохи ближче, ніж учора. У другій половині дня тобі необхідно багато свіжого повітря і активних рухів. Спорт, прогулянки - краще, що може бути. Перед сном почитай що-небудь добре і вічне.



А зараз — усміхніться :)

- Навіщо тобі 2 подушки?
- Ну як, на одній спиш, а другу обіймаєш.


Іноді будильник допомагає прокинутися, але зазвичай він просто заважає спати...



31 грудня. Дзвонить дитина:
- Алло, швидка? Приїжджайте скоріше. Наш татко з розуму зійшов. Натягнув червоний халат, валянки й усім говорить, що він Дід Мороз.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат