Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.02.2014 03:20 ПОДІЇ

На календарі четвер, 6 лютого. Нехай випадкові надокучливі думки не порушують вашого гармонійного настрою. Підкріплюйте ранкову бадьорість горнятком улюбленої кави, і нехай всі справи розпочинаються з легкої руки. Вдалого вам четверга й упевненості у собі!

Цитата дня:   Не бійтесь втратити тих, хто не побоявся втратити вас.
Чим яскравіше горять спалені мости за спиною, тим світліший шлях попереду.

© Омар Хайям.


6 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вранці та вдень часом сніг та мокрий сніг. Місцями: слабкий туман, ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, місцями 0-5° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вранці та вдень часом сніг та мокрий сніг. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° морозу, вдень 1-3° тепла.


6 лютого ІМЕНИНИ відзначають Агап (Агапий), Анастасий, Вавила, Гарасим, Іван (Іоанн), Ксенія


Сьогодні також:
• Міжнародний день барменів


Цей день в історії

1900 — Олександр Попов вперше передав по радіо сигнал про лихо на морі.
1901 — У Парижі на вокзалах з'явились перші громадські телефони.
1916 — У Дніпропетровську відбувся урочистий акт освячення гімназії НВК № 122
1922 — США, Велика Британія, Франція, Італія та Японія уклали Вашингтонську угоду про обмеження морських озброєнь.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
3—9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день для неспішного руху вперед, для осмислювання потенційної стратегії, для планування майбутнього. Використовуй день, крім роботи, для приємних занять, прогулянок, з мінімумом зв'язків, контактів і дзвінків. При цьому ретельно перевіряй отриману інформацію і вісті. Не варто вірити на слово товаришам по службі або інтернету. Пізніше твоя довірливість може обернутися збоями в роботі.
ТелецьСьогодні краще займатися цікавими справами, такими, де стимулюється твоє пізнання, тяга до новизни. Близько обіду на роботі назріє суєта і аврал - постарайся хоча б упередити, якщо не запобігти цьому. У другій половині дня ти відчуєш істотну втому від спілкування за весь день - занадто багато було контактів і переміщень. Постарайся провести залишок дня в тиші і спокої.
Близнюки Цього дня краще зайнятися відрядженнями, поїздками. Корисні й важливі зустрічі з людьми, знайомства, діалоги та круглі столи. Міняти обстановку і оточення сьогодні дуже корисно і правильно. Але варто ретельно фільтрувати все, що говорять, і що ти прочитаєш. При цьому обов'язково будь відкритою до нового. У другій половині дня і ближче до вечора ти отримуватимеш задоволення від своїх хобі, від зустрічей із друзями і подругами.
Рак. Складно буде сконцентруватися і тому варто почекати зі справами, що потребують особливої уваги до дрібниць і скрупульозності. Не найкращий це день для заняття наукою і дослідженнями. Також сьогодні не варто вирушати в далеку дорогу - як із розважальною, так і з робочою метою. Увечері твої домашні проситимуть у тебе допомоги чи поради. Постарайся не відмовити і грамотно у всьому розібратися.
Лев Ти займатимешся всякими дрібницями. І тобі важко буде зосередитися на чомусь одному й істотному - поточні і дрібні справи розриватимуть тебе в різні боки. Під час обіду ти можеш отримати якісь новини про важливі для тебе справи або людину. І вони триматимуть тебе в напрузі до кінця дня. Не варто перейматися і нервувати.
Діва. Майже весь день тебе відволікатимуть проблеми і клопоти родичів. Тобі потрібно буде визначитися з пріоритетами на сьогодні. При цьому буде плутанина і непорозуміння в діловій документації. Будь украй уважною і акуратною. Намагайся нічого не підписувати. Після роботи постарайся довше прогулюватися і позбав себе від стомлюючого спілкування з близькими.
Терези Питання, що потребують твоєї кмітливості, легко вирішуватимуться тобою. Ти будеш «на коні»! Також постарайся сьогодні не порушувати своїх обіцянок і своїх слів - люди чекають на обіцяне і сподіваються. Що б не сталося - постарайся вислухати представника іншого боку, свого опонента. Таким чином ти зможеш побачити всю «картинку» повністю. Це частково те, що називається усвідомленістю.
Скорпіон По обіді ти станеш більш розсіяною і не зосередженою - тобі важко буде зібратися і почати продуктивно працювати. Відклади на завтра-післязавтра важливі справи, які через погану якість їхнього виконання можна просто запороти. Сьогодні також не варто вступати в суперечки і дебати з будь-ким - навчися якщо не приймати чужу точку зору, то хоча би розуміти. Увечері постарайся побільше бути на свіжому повітрі. І не кури, хоча б сьогодні!
Стрілець Сьогодні залиш багато часу для приємного спілкування, важливих, але цікавих переговорів. Фінансові справи, переговори, угоди краще перенести на другу половину дня - ти будеш більш уважною до деталей договорів і контрактів. Намагайся не зациклюватися на дрібницях і проблемах - «все пройде, пройде і це». Перемикайся швидше, Адаптуйся краще - стань живою і гнучкою.
Козеріг Сьогодні не варто займатися важливими і дорогими покупками. Куплені сьогодні речі виявляться непотрібними і припадатимуть пилом на полицях і вішалках. Тримай себе в позитивному і оптимістичному руслі - оточуючі придивляються до тебе і рівняються на тебе. Вечір проведи удвох зі своєю половинкою - кіно, театр, просто прогулянка.
Водолій. Очікується багато спілкування, знайомств, розмов і листування. Буде велике бажання дізнатися щось нове, чогось навчитися, вирости. У першу чергу це стосуватиметься справ професійних. І не варто сьогодні займатися фінансовими питаннями, робити важливі покупки для роботи або офісу. Велика ймовірність плутанини і нерозуміння того, чого ж насправді не вистачає. Увечері постарайся максимально відпочити.
Риби Цей день не дуже вдалий для праці на благо Вітчизни. Ти будеш розсіяною, інтереси розтікатимуться, як вода. Час підходить для легких і спокійних занять. Займися собою - борися зі своїми страхами, Культивуй позитивність і оптимістичність у всьому. Багато читай і розвивайся, «гугли». Залиш ввечері час для прогулянок.




А зараз — усміхніться :)


- Бабусю, дай 5 гривень.
- Га?
- Дай 5 гривень!
- Га?
- Дай 10 гривень!
- Ти ж казав п'ять!?



Вчора у передачі «На добраніч, малюки» ляльковод випадково вдарився головою об стіл. Таких побажань на ніч діти ще не чули.



В батьків не вистачало грошей на гумову качечку, тому Іван купався з замороженою куркою.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат