Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 5 лютого. Не ідеалізуйте занадто навколишній світ, бо від реальності не врятують жодні стереотипи. Нехай люди не розчаровують, справи здаються легкими, а кавування буде приємним і гарячим. Тримайте яскраві емоції в серці, у них немає терміну придатності. Приємного ранкового прокидання й хорошого дня!

Цитата дня:   Задовольняйтеся тим, що маєте, радійте тому, що відбувається з Вами. Коли Ви зрозумієте, що не відчуваєте ні в чому нестачі, весь всесвіт буде належати Вам.

© Лао Цзи



5 лютого 2014 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, в горах місцями 8-13° морозу, вдень 2-7° тепла, на високогірї протягом доби 0-5° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ 5 лютого - Геннадій, Климент, Феоктист


Цей день в історії

1887 — У міланському театрі «Ла Скала» відбулась прем'єра опери Джузеппе Верді «Отелло».
1924 — Радіо ВВС почало передавати з Ґрінвіцької обсерваторії сигнали точного часу.
1926 — Збройний напад на радянських дипкур'єрів Т. Нетте (вбитий) та І. Махмасталя (поранений) на території Латвіі. День пам'яті дипкур'єрів, що загинули під час виконання службових обов'язків.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Філармонія
5 лютого — концерт композитора, піаніста, автора музики до відомих американських кінофільмів Келвіна Джонса, США (Calvin Jones, USA) в супроводі симфонічного оркестру філармонії. Диригент — Вікторія Свалявчик-Цанько. У програмі відомі саундтреки та композиції автора з демонстрацією відеокліпів. Поч. о 18.30.

Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
3—9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

«Доміон»
До 5 лютого — «Вій, 3D». Поч. о 18.10, 20.30, 22.40. «Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 12.00 та 16.20. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 14.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 5 лютого   — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00. «Вій, 3D”. Поч. об 11.45, 18.00, 22.00. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 14.15. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 20.20. “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 16.15.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні не варто займатися новими проектами і справами - продовжуй рухатися у звичайному напрямку. День сприяє гарному виконанню поточної роботи і стандартному розкладу. Таке тяжіння до стабільного і перевіреного позначиться на постановці подальших цілей і плануванні подальшої стратегії. Увечері переглянь хороше кіно в компанії коханої людини.
ТелецьТвоє робоче оточення особливо уважно придивлятиметься до тебе і виконуваної тобою роботі, до її якості. Якщо все буде на рівні - тебе гідно оцінять, і ти виростеш в очах товаришів по службі і колег. У другу половину дня займися оселею. Прикрась або поміняй інтер'єр свого житла, своєї кімнати, спальні. Внеси сюди якусь естетику. І уникай хвилювань через дрібниці.
Близнюки Тобі станеться в нагоді протекція, допомога друзів і знайомих. Зможеш завдяки цьому вирішити багато важливих справ. Займайся справами якісно, чесно і професійно. Не допускай помилок і підступу ні від себе, ні від інших. Слушний день для покупок речей побутового призначення. Тому сьогодні варто відвідувати магазини типу господарського, будівельного тощо.
Рак. Займайся сьогодні справами, які виявляться потужним фундаментом і підмогою для майбутнього, що принесе гарні результати. Тобто, працюй на перспективу. Це стосується і корисних зв'язків і ділових знайомств - у майбутньому тобі не раз доведеться звернутися до цих потрібних тобі людей. Не варто сьогодні зловживати алкоголем.
Лев Яка б не була робота та її обсяг - тобі слід робити в ній перерви і не перевтомлюватися. Ти будеш схильна до нервового напруження, тому навчися скидати стрес, прибирати негативні думки, емоції, роздратування на інших людей. Другу половину дня і вечір не варто витрачати на марне спілкування, яке лише втомить. Навіть із близькими. Краще почитай на самоті, помрій.
Діва. Це звичайний день, яких в році безліч. Справи, біганина - все, як завжди. Зосередь свої сили і увагу на чомусь одному - на одному напрямку, на одній меті тощо. Займися вирішенням конкретного фінансового питання. На обід постарайся не вживати в їжу нові і неперевірені твоїм організмом продукти і страви. Вечір цього дня найкраще провести разом із людиною, яку любиш, і яка любить тебе - поговоріть, розслабтеся з хорошим вином...
Терези У питаннях професійних у тебе з'явиться бажання залишити все як є - зафіксувати ситуацію, застовпити її. Постарайся зміцнити свої позиції і своє становище. Це робиться через якісне виконання своєї роботи, через її успішність і т.д. Увечері або піди на масаж - приємний, розслаблюючий, або попроси свого партнера зробити тобі його самостійно. Перед цим завчасно купи спеціальних ароматних масел і подумки настройся на релаксацію
Скорпіон Намагайся дотримуватися порядку і чіткості у фінансових питаннях - своїх особистих і твого підприємства. Уникай конфліктних і гострих ситуацій на роботі - сьогодні «вибухонебезпечний» день, і краще його пересидіти в куточку за принтером. Увечері комусь із членів твоєї родини буде потрібна твоя допомога та участь у справах. Постарайся уважно вислухати другу сторону і не виносити категоричних суджень.
Стрілець Вибери собі завдання на сьогодні, свою справу і займайся нею - цілеспрямовано і з твердою ходою. Дуже важлива буде підтримка з боку партнерів і колег. У другій половині дня не рекомендується приймати алкоголь чи якісь сильнодіючі препарати. Навіть з метою лікування. Побудь ввечері на самоті і в тиші. Ти давно не читала свою улюблену книгу.
Козеріг Уникай, по можливості, спілкування з людьми, які тебе «напружують» і створюють навколо себе ауру руйнування і дискомфорту. Зрозуміло, що на роботі ми не вправі в прямому сенсі вибирати собі оточення, але, тим не менше, - можна хоча б зараз не заходити в деякі відділи, не відвідувати деякі поверхи вашого офісу, свідомо уникати зустрічі з керівництвом конкретного департаменту тощо. Вдома приділи увагу своєму чоловікові - вислухай його, дай йому підказку в його справах, підтримай. Тобто будь співчутливою і уважною.
Водолій. Цього дня зрушать з місця справи, що стосуються закордону і далеких поїздок. У будь-якому випадку постарайся займатися приємними і цікавими справами та проектами. Такі заняття додадуть тобі спокою, впевненості, радості від звершення. У другій половині дня тобі доведеться спільними зусиллями вирішувати якісь справи чоловіка або коханої людини. Закінчи день із цікавою книгою в руках.
Риби Цей день найбільше підходить для спокійних і повільних занять рутиною і поточними справами. Знайди собі корисну справу і тихенько «колупайся» в ній. Йдучи додому з роботи, краще прогулятися зайві пару сотень метрів - відпусти маршрутку і йди пішки. Тобі буде про що подумати. Вечір проведи з вином і улюбленим фільмом. Це допоможе трохи розвіятися від нудного дня і не дозволить впасти в меланхолію.


А зараз — усміхніться :)


Іноді я прокидаюся серед ночі і думаю: "О, кльово, середина ночі, можна ще поспати"




Стоїть п'яний мужик на зупинці і тримається за ліхтарний стовп. До нього підходить мент і запитує що він тут робить.
- Її чекаю.
- Кого її?
- Трамвай!
- Трамвай ж ВІН!
- Я йому між коліс не заглядав!



Ідеальна дружина і ідеальний чоловік.
- Любий, йди горілку пити!
- Кохана, я ще підлогу не домив!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат