Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.02.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 4 лютого. Запрограмовуйте хороший настрій на день і сприймайте речі такими, як вони є. З бадьорим настроєм і впевненістю у перемозі розпочинайте всі справи. Аромат гарячої кави обов’язково додасть позитивних емоцій вранці, а протягом дня заряджайтеся позитивом завдяки своєму оточенню. Гарного вам вівторка!

Цитата дня:   Як швидко людина мерзне, коли вона сама! Навіть у спеку.

© Еріх Марія Ремарк "Тріумфальна арка"


4 лютого 2014 року по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці подекуди слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° в горах місцями 7-10° морозу на високогір'ї близько нуля, вдень 3-8° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ 4 лютого - Георгій (Юрій, Єгор), Леонтій, Макар, Петро, Тимофій .




Цей день в історії

1708 — Кантата № 71 («Виборна кантата») стала першим надрукованим твором Йогана Себастіана Баха.
1720 — Аби завадити проникненню злочинців у Петербург, Петро I видав указ встановити в місті шлагбауми. Їх встановлювали в кінці вулиць і опускали на ніч.
1722 — Російський імператор Петро I затвердив «Табель про ранги», ієрархічний список державних службовців, що підрозділялись на 14 класів.


Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
3—9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

«Доміон»
До 5 лютого — «Вій, 3D». Поч. о 18.10, 20.30, 22.40. «Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 12.00 та 16.20. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 14.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 5 лютого   — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00. «Вій, 3D”. Поч. об 11.45, 18.00, 22.00. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 14.15. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 20.20. “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 16.15.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Тобі захочеться сьогодні зробити твоє робоче місце, робочий простір більш затишним і рідним. Принеси свої улюблені фото в рамочці і постав на стіл, принеси з дому рослину в горщику тощо. У тебе все вийде, і працювати ти станеш більш продуктивно. Вечір «забронюй» для себе, коханої - проведи його так, як тобі хочеться - гуляй, веселись, танцюй, зустрічайся з ким хочеш і т.д. Ти заслужила!
Телець На роботі все спокійно - не варто «паритися» - все йде своєю чергою. Сьогодні не забувай про свою фізичну форму - під час робочого дня роби т.зв. «виробничу» гімнастику, більше ходи, постарайся не користуватися ліфтом на невеликі відстані тощо. Увечері влаштуй собі свято - купи давно бажаний торт, наприклад, збери подруг і «відірвися». Реалізуй давно бажане!
Близнюки Сьогодні важливо орієнтуватися на конкретний результат - берися за справи, які швидко дають «сходи». Всі фінансові питання - перекази, платежі, виплати допомоги, зарплат тощо краще запланувати на першу половину робочого дня. Увечері зустріч із друзями принесе чимало приємних хвилин. При цьому хтось із них попросить твоєї допомоги. Надай йому її - не будь жадібною і не скупися - це повернеться тобі сторицею!
Рак. Турбота про зовнішній вигляд займатиме тебе найбільше. Признач на другу половину дня зустріч із візажистом, стилістом, косметологом тощо. Занадто інтенсивне і напружене спілкування може надвечір призвести до втоми і невеликого буквально головного болю. Це тому, що ти так і не навчилася вибирати співрозмовників. Закрийся у ванній з ароматами, зі свічками і розслабся.
Лев Твоя завзятість і наполегливість дозволить тобі істотно просунутися вперед. Озираючись назад, ти згодом оціниш цей день, як дуже важливий і певною мірою переломний. Закінчи вечір вечерею в приємному і затишному ресторанчику з найближчим другом або подругою. Отримай задоволення від усього - і обслуговування, і меню, і спілкування. По дорозі додому будь уважна і не загуби цінні речі - в таксі, в під'їзді тощо.
Діва. Не давай собі сьогодні великих навантажень - все має бути помірним - і робота, і відпочинок. Не переїдай, не влаштовуй зайвих витрат - як грошей, так і життєвої енергії та емоцій. Постарайся сьогодні «прибратися» на робочому місці. Додай естетизму на свій стіл - купи якісь дизайнерські штучки, які матимуть гарний вигляд серед твоїх паперів. День сприятливий для покупок, подарунків, сюрпризів.
Терези Сьогодні ти маєш більшою мірою піклуватися про своє особисте життя і внести у нього додаткову гармонію і задоволення. Ця заглибленість в особисті справи дуже позитивно вплине на твій настрій. Хоч він і не зовсім робочий, зате - приємний і потенційно щасливий. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися оселею, поповнити засіки - холодильник, льох тощо - можна і потрібно закуповувати продукти про запас
Скорпіон День призначений для спокійних і практичних занять. Не варто поспішати, влаштовувати аврал і цейтнот - тільки нерви попсуєш собі і оточуючим, а результату в такому стані не доб'єшся. Після складного і напруженого дня ти заслужила на законний відпочинок - якісний і повноцінний. Обмеж ввечері свої контакти і зв'язки тими людьми, які не напружують і створюють комфорт і спокій
Стрілець Зосередься на своїх потребах - робочих, ділових. Наприклад, ти захочеш банально пересунути свій робочий стіл в інший кут кабінету, або вирішиш замовляти собі обід прямо на роботу. У будь-якому випадку - поліпши свій робочий простір. Вечір наповни неспішними спокійними заняттями, прогулянками, масажем тощо. Зроби своє особисте життя набагато приємніше і комфортніше. Прояви любов і турботу до близьких, купайся в їхній любові.
Козеріг Сьогодні день зміцнення ділових зв'язків і партнерських стосунків. Також складай плани, ділися ними з колегами і керівництвом. Ці плани і розроблювані стратегії мають бути націлені на конкретний і практичний результат. У результаті сьогодні виграють ті, хто працює з матеріальними і відчутними об'єктами. Наприклад, продавці якихось речей. А не продавці послуг.
Водолій. Цього дня зрушать з місця справи, що стосуються закордону і далеких поїздок. У будь-якому випадку постарайся займатися приємними і цікавими справами та проектами. Такі заняття додадуть тобі спокою, впевненості, радості від звершення. У другій половині дня тобі доведеться спільними зусиллями вирішувати якісь справи чоловіка або коханої людини. Закінчи день із цікавою книгою в руках.
Риби Існує можливість домогтися від співробітників і підлеглих конкретних результатів або, принаймні, - конкретних термінів щодо виконання потрібних завдань. Всіляке спілкування, поїздки і листування принесе відчутну користь - тобі і твоїм колегам. Увечері тобі рекомендується побути з близькими і відпочити у спокійній обстановці - гармонізуй простір навколо себе - «вирівняй» думки та емоції.



А зараз — усміхніться :)


Головний орган у людини - це дупа. У всьому бере участь - в лікуванні, навчанні, вихованні, прийнятті рішень і пошуку пригод


Мужик телефонує своїй тещі:
- Заберіть свою дочку до себе. Ми прожили з нею тільки місяць, а я уже не можу!
Теща:
- Вибач зятьок, після 14-ти днів виробник товар назад не приймає!




Вчора вдень прийшла смс:
"Я живу в будинку на проти, давай познайомимося".
Я відповів, що живу навпроти моргу і мене лякають такі знайомства.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат