Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.02.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 3 лютого. Пам’ятайте про порцію ранкової бадьорості і не прогавте свого щастя. Нехай горнятко ароматної кави додає позитивних емоцій на початку нового тижня й останнього зимового місяця. Тепло не за горами, а з гарячим напоєм і гарячими серцями й зовсім близько. Гарного вам старту у понеділок!


Цитата дня: Уникайте тих, хто намагається підірвати вашу віру в себе. Ця риса властива дрібним людям. Велика людина, навпаки, вселяє вам відчуття, що і ви зможете стати великим!

© Віктор Гюго


03 лютого 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11° морозу, на високогір'ї 2° тепла - 3° морозу. Вдень 5-10° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-9° морозу, вдень 5-7° тепла.


ІМЕНИНИ   3 лютого - Агнія, Валеріан, Віктор, Євген, Максим, Тимофій



Цей день в історії

1690 — В англійській колонії Массачусетс вперше в Америці увійшли в обіг паперові гроші. Їх використовували для оплати солдат-найманців у війні з Квебеком.
1815 — У Швейцарії засновано першу у світі фабрику з виробництва твердого сиру.
1830 — Представники Росії, Великобританії, Франції підписали Лондонський протокол, яким визнали Грецію незалежною конституційною монархією. До цього протягом кількох століть Греція перебувала під ярмом турецького султана.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Берегово, Берегівський район (заклади харчування)
3—9 лютого — акція «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

«Доміон»
До 5 лютого — «Вій, 3D». Поч. о 18.10, 20.30, 22.40. «Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 12.00 та 16.20. «Крижане серце, 3D». Поч. о 10.00. «47 Ронін, 3D». Поч. о 14.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 5 лютого   — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00. «Вій, 3D”. Поч. об 11.45, 18.00, 22.00. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 14.15. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 20.20. “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 16.15.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Все, що робитимеш сьогодні, уважно перевіряй - велика ймовірність помилки або прорахунку. В основному ти займатимешся фінансовими питаннями. Принаймні, з ранку і до обіду. У другій половині дня хтось із близького робочого оточення допомагатиме тобі в просуванні твоїх справ. Не забудь в підсумку віддячити цій людини.
Телець. Сьогодні ти проявиш себе на повну. На роботі керівництво буде в захваті - такий працівник! Шкода, що це не на завжди. От якби твою енергію та ініціативу - співробітникам всієї країни... А ще, якщо тобі бракує грошей, то саме сьогодні варто оформляти кредит, позичку, брати в борг взагалі. Увечері обов'язково відпочинь і гарненько виспись.
Близнюки. Сьогодні ти будеш нарозхват - твоя думка і твоя порада будуть потрібні багатьом. Результат багатьох справ і проектів цілком залежатиме від тебе - від твоєї підприємливості, ініціативності, взагалі - від бажання працювати над цією темою. Увечері ти відчуватимеш вселенську втому, а також і почуття задоволення від виконаного обов'язку і вдалих досягнень.
Рак. Цього дня ти виконуватимеш багато справ, про які всім знати не рекомендується. Цей період сприятиме певній секретності, камерності. У другій половині дня, що б ти не підписувала - пильнуй - не ознайомившись із договорами, протоколами тощо, не став свого підпису. Це чревате наслідками.
Лев Сьогодні хтось, хто сильніший чи старший за тебе намагатиметься допомогти в твоїх справах. Не відмовляйся від допомоги. Під твоїм натиском і напором твоїх помічників події, цілі і проекти набувають великої стабільності і оформленості. Продовжуй рухатися в обраному напрямку і не змінюй собі і своїй справі. Пам'ятай: постійність - ознака майстерності.
Діва. На початку дня ти відчуєш складнощі з вирішенням багатьох виробничих питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до колег. Яку, до речі, вони нададуть тобі з радістю. І ти, і керівництво будете дуже задоволені результатом. У другій половині дня ти зможеш вирішити якісь важливі питання, що стосуються матеріального становища.
Терези   Сьогодні важливо, як ти розпоряджатимешся отриманою інформацією. Новини стосуватимуться ставлення до тебе деяких співробітників і колег. У справах, що вимагають негайного і практичного вирішення, намітиться явний успіх і прогрес. По обіді будуть зроблені важливі придбання - і в дім, і в офіс. А ввечері тобі доведеться сходити в гості.
Скорпіон День буде активним з самого ранку - тобі доведеться вирішити чимало організаційних питань. Ти виконуватимеш роль керуючого та адміністратора. Сьогодні також варто навести порядок на своєму робочому місці. У другій половині дня ти зможеш налагодити свої особисті стосунки - ви з партнером дійдете згоди і дасте один одному ще один шанс.
Стрілець. Хтось допоможе тобі у вирішенні твоїх робочих питань. І цей хтось побажає залишитися непомітним і прихованим від твоїх очей. Подякуй йому подумки. Тим більше, що його послуга буде важливою та суттєвою. Також сьогодні ти зможеш вирішити певні фінансові проблеми своєї сім'ї. А ввечері чекай на сюрприз від своїх домашніх.
Козеріг Цілий день ти будеш в «бойовій готовності» і всіма силами намагатимешся не упустити своїх і потрібних тобі шансів. Займатимешся конкретними і практичними справами. До кінця дня ти побачиш, що день пройшов не даремно, і ти встигла зробити досить багато. Заплануй на вечір романтичне побачення, з вечерею, і, звичайно, з подальшим сніданком.
Водолій. Це гарний і успішний день. Протягом робочого дня ти зможеш встигнути багато, чому невимовно зрадіє твоє керівництво. Почуєш на свою адресу безліч приємних лестощів і компліментів. Ти на них заслужила! Тобі запропонують вигідний контракт із закордоном. І порушиться питання про твоє відрядження туди.
Риби Необхідність поїхати у відрядження, або просто виїхати з офісу вирішувати якісь справи поза ним зруйнує твої плани на сьогодні. Не варто дуже засмучуватися з цього приводу. У другій половині дня ти отримаєш підтримку і відчутну допомогу з боку колег і партнерів. Приємне спілкування, подарунки і легкий флірт очікуються наприкінці робочого дня і ввечері. Насолоджуйся!




А зараз — усміхніться :)



Ранок, прокидається чоловік і дивиться на стіну, а на ній написано: "Завтра не п'ю". Чоловік подивився, усміхнувся та промовив: "Ху, добре що не сьогодні".



Iде чоловік вночi по кладовищу. Тут бачить на лавочцi свого кума з двома дiвчатами.
- Куме дайте ж менi одну дiвчину!
- Бачиш там лопату?
- Бачу.
- От іди i розкопай собі!



- Вовочка, що таке "Світить, але не гріє"?
- 15 років суворого режиму.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат