Студенти технікуму без гуртожитка. Його віддали балогівцям

admin 07.11.2014 11:25 ПОДІЇ

Гуртожиток належить Київському торговельно-економічному університету (м. Київ) та знаходиться на балансі Ужгородського комерційного технікуму Міністерства освіти та науки України, є державною власністю. Сьогодні на сесії міськради його віддали у приватні руки.

Вказані особи поселялись у студентський гуртожиток тимчасово на прохання керівництва правоохоронних органів. Багато з поселенців отримали службові квартири, купили та побудували власну нерухомість. У їхніх пенатах тепер живуть діти, окремі здають приміщення у оренду не маючи на те ніякого права.

Студенти в той час туляться на шостому поверсі гуртожитку проживаючи по 6-8 чоловік у кімнаті.

Питаннє лобійоване рейдерами-правоохоронцями пройшло на сесії Ужгородської міськради 46-ти голосами.

Пропонуємо студентам “зайнятися” безпосередніми ініціаторами вирішення “питання”, тимчасовими керівниками міськради Віктором Щадеєм та Олександром Волосянським. Громадськість допоможе вам поселитися у їх затишних квартирах, - пише видання [/url:http://www.trubyna.org.ua/novyny/rejdery-z-pravoohoronnyh-orhaniv-namahayutsya-vidibraty-hurtozhytok-vid-uzhhorodskyh-studentiv-foto/">Трибуна.

admin


За матеріалами Трибуни

ТЕГИ : Ужгородська міська рададерибанКомерційний технікумгуртожитокУжгород

Коментарі :


10.11.2014 10:05 Федір Корятко

Якщо міністр освіти нормальний, то повинен провести комплексну комісі., яка вияснить: яким чином всі ці люди були поселені в студентський гуртожиток, хто дава дозвіл, чи мають ці люди наразі ще якесь житло і так далі.


08.11.2014 17:40 ольга

Це реально 98 сімей з малолітніми дітьми, які проживають там понад 10 років мають постійну прописку, утримують будинок в хорошому стані, вселяючись до даних приміщень(блоків) ,   отримали помешкання без ремонту, зі старими вікнами та дверима, аварійною електропроводкою, в жахливому стані сантехнікою. Об’єднавшись, заради покращення умов проживання та вважаючи його власністю, за особисті кошти відремонтували та облаштували своє житло для подальшого проживання. Окрім того, за власний рахунок, у кожному блоці   встановили прилади обігріву ,обліку води та електроенергії, систематично сплачували за спожиту воду та електрику, додатково вносили плату за проживання. А ви називаєте їх балогівцями та рейдерами!? Чому використовуэте неправдиві та неперевірені факти


08.11.2014 11:40 Людмила

Які міліціонери,ви хоч розберіться в питанні,пишете брехню.В гуртожитку проживають держслужбовці:працівники медицини,освіти,збройних сил і учасники АТО.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат