Сергій Ратушняк закликав мукачівців зробити Майдан проти Балог

admin 30.01.2014 09:51 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" закликав мешканців Мукачева не терпіти більше диктат клану Балог і почати революцію.

"Мукачівським кріпакам чи мешканцям!.

Бандитська сімейка балог з 1998-го року перетворила місто Мукачево на своє гетто. Вся комерційна власність, земля, квартири на набережній і за рахунок парку, вкрадено ринок, гастрономи і універмаги, всі бази, комунальна техніка, прихватизовані також поза законом пам'ятки архітектури і навіть єдине в Україні БТІ, де сотні людей було позбавлено житла і землі через маніпуляції цього ОЗУ.

Вкрадено навіть замок. Ви без "добра" цієї зграї не можете займати будь-яку посаду і займатись будь-яким бізнесом. Хіба що чхаєте без їхнього дозволу.

Ви резонно скажете, що багато зроблено по благоустрою міста. Так. Але це було зроблено по розцінкам 300% від реальних і - головне - 16-ть років весь обласний бюджет віддоювався під ці цілі і, звісно, під відмивання і розкрадання. А всі інші міста: столиця краю і всі райцентри так за 20-ть років нічого на розвиток і не отримали.

Так що Вам би покаятись перед земляками, які майже два десятиліття дивляться на власний занепад і банкування мукачівської "Барви".

Так от я хочу Вас спитати,   ви чого їдете по вказівці цієї банди в Ужгород ніби для боротьби з антинародним режимом? Що знов гріють кішеню 200 грн?

Почніть боротьбу з антинородного і бандитського режиму в Вашому рідному місті, де права є тільки в одної сімейки, у їхніх холуїв і прислуг. Мітинг, майдан, барикади, захоплення приміщення, проголошення Народної Ради Мукачево. Голову міста і бандораду - у відставку! Чи слабо? Ногами тече і смердить?

Мукачево вставай! Банду "Барву" геть! З цими гаслами має зараз жити Мукачево.

Ми до цього додамо в Ужгороді: "Геть галицький нацизм!",
Геть владу крадіїв і криміналу! Даєш Конституцію 2004-го року, перевибори Президента і всіх рад!

А то Ви приєїжджаєте в Ужгород разом з галицькими відморозками також проплоченими вашою бандосімейкою, імітуєте опозиційність свого основного покидька Вітька і провокуєте нормальних ужгородців на протистояння і конфлікт.

Ужгород, на відміну від Мукачева - вільне місто від банд, узурпаторів влади і терористів співмешканців міста і не вам нести нам Свободу! З свого рабства для початку виберіться.
Чого Вам щиро бажаю", -- написав Ратушняк.

admin

Коментарі :


30.01.2014 10:22 Виктор

Против Балоги-ну понятно.А за кого? Балога сейчас против ПР,так что,поддерживать ПР?Рату несло...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат