Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 23 жовтня. Зігрівайтеся теплом ранкової кави і намагайтеся зробити якомога більше хороших справ. Вони обов’язково повернуться вам митями щастя. Будьте в гармонії зі світом, нехай осіння негода не порушує ваших планів і не виводить із себе. Гарного четверга і смачного кавування!

Цитата дня: Iноді ми забуваємо, що дім і сім'я важливіші за будь-яку справу.

© Річард Пол Еванс

23 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощі, у горах місцями протягом доби з мокрим снігом. Вітер північний 9-14, місцями 15-20, на високогір'ї до 25 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 9-14°, у горах місцями 3-8° тепла.
Автошляхи: Вночі сильні, місцями дуже сильні дощі, вдень часом дощі, у горах місцями протягом доби з мокрим снігом, на перевалах ожеледиця. Видимість в дощі 1-2 км, подекуди в опадах 500 м.
по м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вночі сильний. Вітер північний 9-14 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 12-14° тепла.


23 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Амбрось, Амфилох (Амфилохий), Андрій, Антоній, Варсонофій, Вассиан, Дометиан, Євлампій, Євлампія, Евфимий, Илларион (Іларіон), Інокентій, Иоанникий, Иоаcаф, Іов, Купріян, Кирило, Косма, Мартиниан, Мина, Михей, Павло, Парфений, Сава, Сергій (Сергий), Симон, Степан (Стефан), Феотекн, Феофіл, Фома і Яків (Иаков).

Цей день в історії

1864 — За царським наказом ліквідовано Азовське козацьке військо.
1917 — Скоропадський обраний гетьманом українського козацтва.
1941 — радянські війська залишили з боями Харків та районний центр Барвінкове.
1943 — війська 4-го Українського фронту оволоділи містом Мелітополь.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.45, 12.30, 14.15, 18.00. “Ведмеді-сусіди”. Поч. об 11.20, 14.30. “Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 13.00. «Прогулянка серед могил”. Поч. о 16.00, 21.30. “Страховик”. Поч. о 16.10, 18.10, 20.10, 22.10. “Дракула”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 23 жовтня   — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.30, 14.20. “Дракула”. Поч. о 12.20. “Анабель”. Поч. о 16.10, 20.00. “Суддя”. Поч. о 18.00, 21.50.    

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Бориса Кузьми.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ти можеш дещо перебільшувати свої можливості. Намагайся не приймати ризикованих рішень. Все, що від тебе зараз потрібно - це об'єктивна оцінка своїх здібностей і можливостей. Не обіцяй більше того, що ти дійсно можеш зробити. Як показує практика, чесність по відношенню до себе завжди приносила тільки успіх.
Телець Намагайся не приймати близько до серця все, що тобі доведеться сьогодні вислухати на свою адресу. День повний сюрпризів і несподіванок. Тобі варто зайнятися практичними питаннями. Зараз тобі необхідна елементарна стабільність, яка принесе спокій твоїй душі.
Близнюки Цей день чудовий в усіх відношеннях, особливо це стосується зустрічей і спілкування з іншими людьми. Спробуй побачити за деревами ліс. Так тобі буде легше сформувати основоположні цілі, які допоможуть у побудові найближчих планів. Слухай і дослухайся тієї інформації, яка до тебе надходить.
Рак. Цей день пройде позитивно, якщо ти не будеш звертати уваги на ряд зайвих нюансів. Намагайся не приймати близько до серця слова інших. Тобі варто озброїтися власною думкою. Ближче до вечора варто ще раз переоцінити все, що відбулося. Тепло і затишок домашнього вогнища дозволить тобі розставити всі крапки над і.
Лев   Чудовий день для вирішення ряду важливих питань. Не варто віддаватися мріям. Постався серйозно до поставлених завдань. Цей день унікальний, так як саме сьогодні твої плани стануть набувати реальних рис. Намагайся не приймати близько до серця всі зауваження на свою адресу. В них є істина, яка тобі необхідна.
Діва. Яскравий день, коли варто приділити більше уваги собі коханій. Не варто перетворювати життя на гонитву за мрією. Іноді корисно просто зупинитися і насолодитися моментом перебування в сьогоденні. Вір собі і своїм почуттям. Вони є істиною.
Терези Сьогодні тобі варто більше часу приділити собі та близьким людям. Сьогодні ти можеш зустрітися з людиною, яку давно не бачила. Намагайся не приймати близько до серця слова інших. Звернися за порадою до своєї інтуїції. Вона дозволить тобі краще зрозуміти себе та інших.
Скорпіон Сьогодні тобі варто подивитися на ситуацію з боку. Спробуй зрозуміти інших людей і подивитися на світ їхніми очима. Твоє мислення і мислення інших не завжди може збігатися. А тому тобі не варто засмучуватися через дрібниці. Слухай своє серце - воно не обдурить.
Стрілець Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Ти можеш дізнатися щось, що тебе здивує, а тому тобі варто поставитися до всього що відбувається з часткою іронії. Трохи згодом, ти зрозумієш, що в кожному жарті є частка правди. Намагайся не приймати поспішних рішень.
Козеріг Сьогодні тобі варто приділити більше часу своєму оточенню. А тому тобі не варто більше приховувати себе і свої мотиви. Чудовий день для тих, хто прагне комфорту і щирості в спілкуванні з іншими. Сьогодні тобі вдасться знайти золоту середину.
Водолій. Сьогодні тобі варто більше часу приділити постановці нових завдань і планів. Не варто розмінюватися на дрібниці, мисли глобально. Твої бажання - це і є твоє майбутнє. Просто дозволь собі хотіти. Просто будь собою. Пам'ятай, що золоті правила - це ті, які ти сама собі встановлюєш і які сама ж і виконуєш.
Риби Тобі не варто ображатися на себе за ряд помилок і непорозумінь. Це відбувається тому, що ти мало віриш собі і більше довіряєш іншим. Звернися всередину себе. Там є відповідь на всі твої питання. Твій світ насититься гармонією, якщо ти зумієш прокласти шлях від логіки до серця.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Що може бути гидкіше, ніж відкусити яблуко і побачити тaм черв'якa?
- Відкусити яблуко і побачити тaм половину черв'якa.



Якщо в дружини жахливий настрій, відійдіть на безпечну відстань і киньте в неї гаманцем.


- Похолодало. - Сказав вовк і натягнув червону шапочку.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат