Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.10.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 20 жовтня. Нехай вам буде тепло і затишно з горнятком ароматної кави. Змінюйте світ навколо на краще, діліться любов’ю – і отримаєте її у відповідь. Корисних вам справ на початку тижня, легкого старту і смачного кавування!

Цитата дня: Жовтень, - з пристрастю в голосі промовив він. - Боже, це мій улюблений місяць, готовий його поїдати, вдихати, втягувати запахи. Ах, цей бунтівний і сумний місяць. Дивись, як від зустрічі з ним зашарілося листя. У жовтні світ охоплений полум'ям...

© Рей Бредбері "У нас завжди буде Париж"

20 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень у горах місцями невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 5-10, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 12-17°, у горах місцями 7-12° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень у горах місцями невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 15-17° тепла.


20 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Вакх, Дамиан, Евсевий, Йосип, Кесарий, Леонтій, Марко, Мартиниан, Микола, Пелагія, Полихроний, Сергій (Сергий), Филик і Юліан (Иулиан).


Сьогодні також:

  ООН: Міжнародний день авіадиспетчера
Національні[ред. • ред. код]
• Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози



Цей день в історії

1868 — В Києві створений перший в Україні приватний комерційний банк.
1891 — Прийнята Ерфуртська програма, що визначила основні принципи європейської соціал-демократії.
1911 — Норвезький полярний дослідник Руал Амундсен з чотирма товаришами вирушив до Південного полюсуЗемлі з Китової бухти у східній частині моря Росса.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
До 7 листопада — виставка-продаж “У світі натурального каменю”.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 22 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 14.20, 22.40. “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 18.20. “Суддя”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.10.
12 листопада — презентація історичної драми Олеся Саніна “Поводир”.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 жовтня — «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.45, 12.30, 14.15, 18.00. “Ведмеді-сусіди”. Поч. об 11.20, 14.30. “Клуб Вінкс, ЗD”. Поч. о 13.00. «Прогулянка серед могил”. Поч. о 16.00, 21.30. “Страховик”. Поч. о 16.10, 18.10, 20.10, 22.10. “Дракула”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 23 жовтня   — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.30, 14.20. “Дракула”. Поч. о 12.20. “Анабель”. Поч. о 16.10, 20.00. “Суддя”. Поч. о 18.00, 21.50.    
Художній музей імені Бокшая
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто більше часу приділити системі роботи. Упорядкувати документи і фінансову звітність. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Цей день варто використати для того, щоб реалізувати задумане минулого тижня. Розмова з колегами внесе конструктив в твою діяльність.
Телець. Чудовий день для вирішення ряду фінансових питань. Намагайся не приймати на себе велику відповідальність за справу, в якій ти не дуже добре розбираєшся. Довірся інтуїції. Увечері займися рішенням дрібних побутових проблем.
Близнюки. Сьогодні тобі варто більше часу приділити стосункам з партнерами та колегами. Намагайся не перейматися через дрібниці. Цей день чудовий для реалізації задуманого раніше. Зверни увагу на здоров'я.
Рак. Сьогодні тобі варто зайнятися вирішенням низки важливих питань. Не варто перебільшувати свою роль у житті інших людей або компанії в цілому. Твоє основне завдання зараз - це розвиток. Займися впритул реалізацією задуманого. Тобі не варто думати про дрібні життєві чвари.
Лев Чудовий день для тих, хто прагне до самореалізації у житті та кар'єрі. Сьогодні тобі випаде чудовий шанс піднятися на сходинку вище. Цей день стане твоїм індикатором відносин з іншими людьми. Не суди інших по одежинці.
Діва. Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з низкою важливих і впливових особистостей. Використай свій шанс для просування вперед. Не варто боятися людей, себе і життя. Тобі досить розбудити в собі бажання і створити намір для того, щоб досягти всього, в чому ти потребуєш. Сьогодні ти в цьому переконаєшся.
Терези   Чудовий день для зустрічей і спілкування з рядом партнерів і клієнтів. Якщо ти давно планувала познайомити оточуючих зі своїм талантом, то сьогодні чудовий день для того, щоб втілити бажане в дійсність. Не соромся бути собою. Цей день дозволить тобі розкрити в собі потенціал.
Скорпіон Сьогодні тебе чекає відмінний день для зустрічей і переговорів. Зв'язки, які стануть сьогодні тобі доступні, можуть принести чимало вигоди. Цей день унікальний у багатьох відносинах. Тобі варто бути максимально уважною, щоб не впустити свого птаха щастя.
Стрілець. Чудовий день для того, щоб ставити завдання і їх добиватися. Тобі не варто нервувати через дрібниці. Цей день стане чудовим для вирішення давно назрілих проблем. Приділи увагу відносинам з близькими людьми.
Козеріг Цей день чудовий для того, щоб вирішити ряд проблем, пов'язаних з фінансовими питаннями. Не варто квапити події. Якщо ти не можеш вирішити ситуацію в цей день, то перенеси на інший. Намагайся не приймати близько до серця все, що тобі будуть говорити інші.
Водолій. Сьогодні тобі варто скоротити кількість контактів, зустрічей і телефонних дзвінків. Краще займися адміністративною частиною своїх функціональних обов'язків. Але для тих, хто давно мріє укласти одну з дуже вигідних угод - це досить непоганий день.
Риби Чудовий день для тих, хто прагне до самореалізації. Цей день тебе здивує своїми можливостями. Не бійся бути собою. Ті, кому ти дорога залишаться з тобою. Приділи увагу здоров'ю. Стосунки з близькими будуть поступово налагоджуватися.

.





А зараз — усміхніться :)

- Зай, я не здала на права.
- А що завалила? Теорію? Практику?
- Інспектора, дерево і двох бомжів ..


- Так, нагадаю вам, що телефони на лекції повинні бути вимкнені!
- Ага, може ще з контакту вийти?



- Синок, одягайся, ми відвеземо тебе до бабусі з дідусем.
- Ну маааам, там нудно...
- Вовочка, не псуй мамі нерви. Ми відвеземо тебе в 9.00, а приїдемо за тобою в 17.00
- І що я робитиму вісім годин на кладовищі?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат