Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 28 січня. Намагайтеся не пропускати повз увагу деталей навколишнього світу, адже саме вони можуть ховати в собі найбільші таємниці й підказки. Нехай зимова прохолода приємно бадьорить у супроводі гарячої кави у вашому горняткові. Смачного кавування, і не сидіть склавши руки, бо корисні справи чекають на вас!


Цитата дня:   Нічого не може змінитися для тих, хто сам не міняється.

© Міхаель Енде "Нескінченна історія"


28 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 4° морозу 1° тепла, в горах місцями вночі 8-13°, вдень 6-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10- м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.


ІМЕНИНИ 28 січня – Гавриїл, Олена, Іван, Максим, Павло, Прохір.


Сьогодні також:
• Міжнародний день мобілізації проти ядерної війни.


Цей день в історії

1958 — Компанія Lego запатентувала вигляд деталей конструктора.
1986 — Через 73 секунди після старту, який транслювався в прямому телеефірі, над мисом Канаверал вибухнув американський космічний човник «Челленджер»
1990 — У Бухаресті відбулися продемократичні демонстрації з вимогами усунення всіх колишніх комунистів від влади та звільнення тимчасового президента Румунії Ільєску з його посади.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
23 січня—2 лютого — виставка дитячої творчості присвячена 200-річчю Т. Г. Шевченка.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 29 січня — “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. о 13.30, 15.20, 20.00 та 22.00. «Хобіт: Пустка Смога, 3D”. Поч. о 17.10. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2, 3D». Поч. о 10.00, 12.00.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 29 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу, 2D”. Поч. о 10.00, 22.00. “Я, Франкенштейн, 3D». Поч. об 11.45, 17.00, 20.20. “Крижане серце, 3D”. Поч. о 13.25.   “Тарзан, 3D”. Поч. о 15.25.   “Геракл: Початок легенди, 3D”. Поч. о 18.40.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Проявіть увагу до навколишніх, їхніх прохань, потреб і бажань. Допоможіть, як зможете, для них сьогодні це дуже важливо й необхідно. Доречний час, щоб приділити його своєму духовному зростанню. Почитайте щось розвиваюче, поспілкуйтеся зі своїм духівником, місцевим священиком або просто мудрим і досвідченим старшим товаришем.
Телець Ви можете почати день не з дуже позитивних думок і почуттів. У першій половині дня у вас буде відчуття, що про вас хтось із близького оточення думає або говорить погано. Цьому, звісно, будуть різні провісники, тобто здасться, що підозри не безпідставні, а найсправжнісінькі. Але це лише напівправда й, скоріше, ілюзія.
Близнюки Апатія, лінь сьогодні накриють вас і, певна річ, чекати від вас чогось продуктивного не доводиться. Благо, в більшості з вас буде вихідний день і на роботу йти не доведеться, можна пробайдикувати весь день. Слід сказати, що сьогодні, валяючись і ледарюючи, ваша фантазія й уява не відпочивають - ви схильні «накручувати» себе, особливо в другій половині дня, робити дурні висновки про коханих і люблячих вас людей.
Рак. Перша половина дня принесе із собою занепокоєння й турботу з приводу сімейного бюджету, через фінансовий стан вашої сім'ї. Ви будете хандрити, перебуватимете в стані апатії й пригніченості. Спадає на думку лише одна рекомендація - подивіться на світ філософськи. У другій половині дня підіть до друзів або запросіть їх у гості, задушевна розмова сьогодні вам не завадить.
Лев Ви зможете сьогодні якимось чином заробити через вдалий випадок, через збіг всіляких хороших для вас обставин. Імовірна якась вдала афера або спекуляція. Постарайтеся все це «провернути» в рамках закону. Виходить, що можна (і треба!) діяти не прямо, а в обхід.
Діва.Переїзд, ремонт та інші глобальні справи у вашому домі будуть вкрай удалими та вигідними саме сьогодні. А заплановані ділові зустрічі, початок нових проектів, ведення бізнесу піде не так, як хотілося б. Перша частина дня й аж до обіду - не найкращий час для з'ясування стосунків серед співробітників і колег. Також вирішувати якісь робочі моменти, такі як: переїзд офісу, обладнання офісу, покращення його інтер'єра, сьогодні не рекомендується.
Терези Емоційна пригніченість, смуток, нудьга переслідуватимуть вас першу частину дня. Кращий вихід - не гамірні друзі та ресторани з клубами (це потім), а вихід на природу. Можна купити разовий абонемент у спортивний клуб, тренажерний зал і, займаючись, «вибити дурниці» з голови. Другу половину дня та вечір краще провести в компанії найдорожчих і коханих людей.
Скорпіон Помірне фізичне навантаження, якісь легкі вправи - біг, ходьба, гра в настільний теніс, у гіршому разі, допоможуть вам впоратися зі смутними думками. Міркування ці розігралися з приводу напруження у вашому особистому й інтимному житті. Якщо ви займаєтеся справами, роботою, то варто пам'ятати про пріоритети - справ назбиралося стільки, що до багато чого просто не дійдуть руки. Навчіться правильно вибирати та планувати.
Стрілець Нервове напруження, з яким ви почнете день, невдовзі зникне. А все тому, що у ваших проблемах і турботах окреслиться стороння допомога друзів, колег і співробітників, доброзичливців загалом. Саме з їхньою допомогою ви зрушите з мертвої точки багато старих проектів і планів. Хоча вашого керівництва не виявиться на місці або воно буде «поза зоною доступу» (вихідний же), але багато питань ви зможете закрити та відправити в архів.
Козеріг Активний відпочинок з вашими близькими, сім'єю, дітьми, коханими - це краще, що можна придумати в цей дивовижний вихідний день. З'явиться прекрасна нагода поїхати куди-небудь. Таким чином, якщо вам зателефонує друг і повідомить, що у нього є один зайвий квиток на поїзд або одне місце в машині - погоджуйтеся! Не забудьте прихопити з собою спорядження - купальник для купання в ополонці (або в басейні), лижі, можливо. І термос із гарячою кавою.
Водолій. Якщо ви займаєтеся творчістю, то можете спокійно досягти   хороших результатів. Головне, не дозволяйте близьким людям розпоряджатися у вашій «майстерні» - це лише зчинить хаос. Також сьогодні питання Бога, сенсу життя тощо хвилюватимуть вас більше ніж звичайно, особливо після обіду. Кращий вихід - почитати щось на цю тему. І найкраще   першоджерела - Біблію, священні тексти Індії, Коран і т.д.
Риби Настрій буде зіпсовано через невдачі на особистому фронті. Але варто зайнятися справами, бізнесом. Треба акцентувати увагу на елементах співпраці та спільній роботі, тоді все вийде, й особиста драма піде на другий план. Мається на увазі, спільна поїздка або похід у кіно, відвідування арт-центру, школи танців, школи кухарського мистецтва. Аби лише разом із другом або коханою людиною.





А зараз — усміхніться :)



Молоко, настояне на оселедцях, чистить там, де «Активія» не дістає.



Сусіди зовсім здуріли, о третій ночі тарабанять по батареям. Добре, що я не сплю, а на баяні граю.



— Алло, Верховна Рада? Я б хотів працювати в уряді!
— Ви що, придурок?
— А це обов'язкова умова?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат