"Тітушки" Балоги "зачищають" ужгородський Майдан

admin 27.01.2014 12:02 ПОДІЇ

Як повідомляє сайт "Кліпньюс" з посиланням на "УА-Репортер" клан Балог почав зачистку ужгородського Майдану.

ЗМІ неодноразово повідомляли про те, що на ужгородський Євромайдан почався тиск з боку клану Балог. Балоги намагаються прибрати з керування Майданом всіх, хто їм неугодний і на хвилі протестів самим ніби очолити Майдан і таким чином увійти до нової влади.

У своїх ЗМІ Балоги постійно провокують конфлікт і критикують активістів Майдану. Дістлося вже і Світлику, і Дуб, і Феськову, і Буланову. І ось вчора медійні «тітушки» Балоги із сайту «Закарпаття-онлайн» вчинили чергові інформаційні   провокації проти активістів ужгородського Майдану. Цього разу жертвою став один із очільників ужгородського Євромайдану Ярослав Шафар, якого підопічні Балоги назвали «провокатором». Це той самий Ярослав Шафар, який був з Майданом від самого початку. Він є ініціатором більшості акцій і більше того, саме йому за його дії спалили автомобіль.

Балоги продовжують розчищати опозиційну нішу під себе і займаються інформаційним кілерством проти тих активістів Майдану, які не бажають, щоб їх використовували політичні сили.

Навіть сьогодні зранку, за повідомленням сайту «Заголовок» сталася сутичка між майданівцями через непорозуміння. Безперечно, це провокації «тітушок» Балоги. До речі, на ужгородському Майдані такі дії клану Балог назвали двоякими. У випадку перемоги Майдану Балога буде говорити про те, що він очолював опозиційний майданівський рух, а у випадку поразки піддобриться до влади і буде переконувати, що в Ужгороді Майдан розвалив він.

admin


За матеріалами Clipnews.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат