Іршавська міліція провела лекцію дітям

admin 27.01.2014 11:50 ПОДІЇ

Днями працівники Іршавського райвідділу міліції майор Квітослава Черничко та капітан Олеся Семак зустрілись з учнями молодших класів Іршавської гімназії, яким розповіли про роботу міліції.


Правоохоронці завітали до дітей під кінець уроку трудового навчання. Учням молодших класів Квітослава Черничко розповіла про нелегку роботу міліціонерів. Нагадала про необхідність пильнувати за особистими речами, розповіла, як поводитись з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій.

На прикладах з власного досвіду правоохоронці розповідали про різні ситуації, які траплялись з тими, хто не прислухався до порад батьків та вчителів. Не оминули вони й теми ввічливої поведінки вдома та серед однокласників.

Іршавська міліція провела лекцію дітям
Олеся Семак розповіла, що за необдумані вчинки та дитячі пустощі часто доводиться розплачуватись не тільки дітям, а й їхнім батькам. За невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей законом передбачено відповідальність.

Діти активно вступали в діалог, відповідали на питання, уважно слухали пояснення. Наприкінці бесіди правоохоронці долучились до уроку трудового навчання і малювали разом з учнями гімназії

Іршавська міліція провела лекцію дітям
Від імені учнів класний керівник Лідія Лендєл подякувала правоохоронцям за цікаву бесіду і запросила у подальшому до співпраці.

Віта Горзов
Іршавський РВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат