Гвинтівку "Байкал" і 250 патронів знайшли міліціонери у закарпатця під матрацом

admin 27.01.2014 11:31 ПОДІЇ

Нещодавно співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського райвідділу, на підставі ухвали Берегівського суду, провели санкціонований обшук помешкання берегівчанина Яноша.

У ході проведення обшуку з-під матраца на ліжку в спальні міліціонери вилучили гвинтівку «Байкал» калібру 5.6 мм. та поліетиленовий пакет із паперовими коробками, в яких знаходилися патрони до неї в кількості 251 штук.

Господар арсеналу так і не зміг пояснити, звідки в нього вказане добро. Зауважимо, що гвинтівка перебувала у досить доглянутому стані, була добре змащена,   без іржі та інших дефектів.

Наразі усі виявлені предмети правоохоронцями вилучено у присутності понятих та направлено до Науково–дослідного експертно–криміналістичного центру при УМВС області для проведення експертизи.

Даний факт слідчим Берегівського районного відділу міліції внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Начальник Берегівського райвідділу міліції полковник Олександр Яцканич повідомив, що носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовина або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України в закарпатській област

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат